Vogelnest verwijderen Breda

Het is belangrijk om vroegtijdig aan de bel te trekken als u vermoedt dat er een vogelnest in uw schoorsteen zit. We raden aan het nest niet zelf te verwijderen, het is verstandig er een specialist bij te halen. Bij Dakgroep Zuid weten we precies hoe we te werk moeten gaan en welke vogelnesten we wel of niet mogen verwijderen. Wilt u het vogelnest veilig en snel laten verwijderen? Neem dan meteen contact met ons op via een van onderstaande buttons.

Bel 076-7002395 Contact opnemen

Een vogelnest in uw schoorsteen

Vogels zoeken graag een plek waar het droog en warm is voor het bouwen van hun nestje. Een schoorsteen is hier dus de ideale plek voor. Een nestje in de schoorsteen is helaas niet alleen voor de vogel en de eitjes erg gevaarlijk. Door de warmte die uit de schoorsteen komt, kunnen de takjes vlam vatten, waardoor er brand ontstaat. Merkt u dat u een vogelnest in uw schoorsteen heeft? Wacht dan dus niet te lang met het inschakelen van de specialisten van Dakgroep Zuid. We verwijderen het vogelnest snel, veilig en vakkundig.

Is het verwijderen van een vogelnest altijd toegestaan?

Het is erg lastig om een vogelnest weg te halen als de vogels er nog in zitten, ze zullen het nest namelijk goed beschermen. Daarnaast is het niet altijd toegestaan om het nest te verwijderen. In de Wet Natuurbescherming is vastgesteld welke vogelsoorten beschermd zijn. Deze nesten mogen dus niet verwijderd worden. Onder deze wet vallen alle vogels die van nature voorkomen in de Europese Unie. Alleen van de vogels die na de broedtijd het nest verlaten, mogen de vogelnesten verwijderd worden. De specialisten van Dakgroep Zuid hebben jarenlange ervaring in het professioneel weghalen van het vogelnest.

Laat uw schoorsteen controleren op vogelnesten door Dakgroep Zuid

Minimaal één keer per jaar raden we aan uw schoorsteen op vogelnesten te laten controleren door onze specialisten. We checken op de aanwezigheid van vogelnesten of verstoppingen die een brand kunnen veroorzaken. Met een regelmatige controle kunt u ook voorkomen dat er een nestje wordt gevormd in uw schoorsteen, omdat we alle takjes die de vogels verzamelen vroegtijdig verwijderden. Ook kunt u ervoor kiezen schoorsteenkappen te laten plaatsen door de specialisten van Dakgroep Zuid. Dit zorgt ervoor dat de vogels niet in uw schoorsteen kunnen komen.

Vogelnest laten verwijderen door Dakgroep Zuid in Breda

Dakgroep Zuid is de specialist in Breda en omgeving op het gebied van alles wat met daken te maken heeft. Voor het verwijderen van een vogelnest in uw schoorsteen kunt u direct contact met ons opnemen. 24 uur per dag en 7 dagen per week staan we voor u klaar bij problemen rondom uw dak. Voor een dakinspectie vult u onderstaand formulier in. We nemen doorgaans binnen één werkdag contact met u op.

 • * velden zijn verplicht.

Dakdekker nodig?

Neem contact op!
 • 24/7 Service
 • Vakkundig
 • 10 Jaar garantie
 • Klantvriendelijk
 • Altijd snel ter plaatse

Onze vestigingen

Met spoed een dakdekker nodig? Neem contact op met een van onze lokale vestigingen. De dakdekkers van Dakgroep Zuid zijn 24/7 bereikbaar en snel ter plaatse.

Onze specialiteiten

 • Dak of Dakgootlekkage

  Dak of Dakgootlekkage

 • Nokvorsten

  Nokvorsten

 • Pannendak

  Pannendak

 • Schoorstenen

  Schoorstenen