Daklekkage Tilburg

Daklekkage Tilburg

Een lek dak zorgt voor veel overlast en waterschade. U wilt uw dak daarom zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Belangrijk is om te weten wat de oorzaak van de daklekkage is. De lekkage kan namelijk verschillende oorzaken hebben, waaronder verouderde of gekrompen dakbedekking. Ook beschadigingen van buitenaf kunnen een vervelende lekkage veroorzaken. Heeft u een daklekkage waar u zo snel mogelijk vanaf wilt? Bel dan Dakgroep Zuid in Tilburg. Wij staan direct voor u klaar.

Bel 013-2032404 Contact opnemen

Lekkage op een plat dak

Lelijke bruine of gele kringen op uw muur of plafond zijn meestal het resultaat van een lekkage op een plat dak. Ziet u deze kringen op uw muren of plafond ontstaan? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wanneer u te lang wacht met het laten repareren van de lekkage loopt u het risico op vervelende schade aan uw dakconstructie en muren.

Lekkage bij de schoorsteen

Schoorsteenlekkages ontstaan vaak doordat het loodslab, ook wel bekend als het daklood rondom de schoorsteen, verzwakt is. Wanneer u merkt dat er regenwater langs de schoorsteen uw woning binnenkomt dient u zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. We zullen de reparatie zo snel mogelijk uitvoeren.

Lekkage aan de dakgoot

Een dakgoot is een essentieel onderdeel voor het afvoeren van regenwater. Dakgoten en regenpijpen zorgen ervoor dat regenwater niet in uw meuren trekt. Een verstopte of kapotte dakgoot veroorzaakt een verstopping, waardoor overtollig regenwater niet meer kan wegstromen. Het resultaat hiervan is vochtplekken op uw muren. Heeft u een lekkage aan uw dakgoot geconstateerd? Dakgroep Zuid staat dag en nacht voor u klaar.

Lekkage aan de dakkapel

Een dakkapel zorgt voor een stukje extra woonruimte en licht binnen een kamer. Helaas komt het nog regelmatig voor dat de dakbedekking niet goed aangebracht is. Dit kan vervelende gevolgen hebben, namelijk wateroverlast. Gelukkig zijn lekkages aan de dakkapel gemakkelijk te vinden en te verhelpen. Ziet u natte plekken ontstaan rondom uw dakkapel? Neem dan direct contact met ons op. In Tilburg zijn we altijd snel ter plaatse.

Lekkage opsporen

Ziet u kringen ontstaan op uw muur of ontstaan er natte plekken op de vloer? De kans is groot dat uw dak lek is. Ga op zoek naar de bron van de lekkage door elke muur in uw woning te bestuderen. Indien u niets kunt vinden belt u de specialisten van Dakgroep Zuid in Tilburg. We doen een uitgebreid onderzoek naar de plek van de lekkage en repareren het lek snel.

Gratis dakinspectie

Daklekkage verhelpen

Uiteraard voorkomen we liever een daklekkage dan dat we hem moeten verhelpen. Wanneer er op uw dak toch een lekkage is ontstaan is het gelukkig altijd mogelijk die te repareren. Is de lekkage te gecompliceerd om in één keer te repareren? Dan brengen we een tijdelijke reparatie aan. We komen later terug om de definitieve reparatie uit te voeren. Neem bij vragen contact op met onze specialisten.

Bel 013-2032404 Contact opnemen

Laat uw dak onderhouden door Dakgroep Zuid Tilburg

Een goed onderhouden dak voorkomt in veel gevallen een vervelende lekkage. Controleer eens in de zoveel tijd de zwakke plekken op en rondom uw dak en laat een of twee keer per jaar uw dak controleren door de specialisten van Dakgroep Zuid. We inspecteren het voegwerk en controleren of de huidige dakbedekking al aan vervanging toe is.

Werklocaties in Tilburg

Wij van Dakgroep Zuid kunnen u overal helpen in Tilburg en omgeving.

 • Tuindorp de Kievit
 • Korvel
 • Het Zand
 • Groenewoud
 • Udenhout
 • Dalem
 • Broekhoven

Ervaringen uit Tilburg

Ze waren snel aanwezig, hebben het probleem snel voor ons opgelost. Het zijn mensen die weten waar ze over praten. Top.

Afspraken waren in orde: goed werk geleverd en alles weer netjes opgeruimd.

Dakgroep Zuid, ga zo door met de uitvoering van jullie werkzaamheden en kwaliteit. Jullie monteurs hebben de werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Contact opnemen met Dakgroep Zuid Tilburg

Heeft u last van een vervelende een lekkage in Tilburg? Geen paniek, bel Dakgroep Zuid. We staan dag en nacht voor u klaar. Onze monteurs zijn zeer ervaren, waardoor we een uitstekende kwaliteit leveren. Daarnaast zijn wel altijd snel ter plaatse. Neem contact met ons op via 013-2032404 of vul onderstaand contactformulier in.

 • * velden zijn verplicht.

Veelgestelde vragen

Welke voorbereidingen moet ik treffen als de dakdekker komt?

Het is handig om alvast voorbereidingen te treffen voordat de dakdekker langskomt. U kunt de dakgoot schoon- en bladvrij maken of oude dakisolatie alvast weghalen.

Hoe verloopt de inspectie van een pannendak?

Bij een dakinspectie controleert de dakdekker op vervuiling van en schade aan de dakbedekking. Vervuiling houdt namelijk vocht vast. Als het in de winter gaat vriezen, dan kunnen de dakpannen zich door vocht uitzetten en breken. Dakpannen kunnen ook los gaan zitten door algen en mossen. Hierdoor kunnen ze van het dak vallen. Wist u al dat bij Dakgroep Zuid de eerste dakinspectie gratis is? Neem snel contact met ons op.

Hoe spoor ik een daklekkage op?

Vaak als u merkt dat u een daklekkage heeft, bent u al te laat. Een lekkage blijft namelijk lang verborgen, tot de schade goed zichtbaar is. Met een dakinspectie kunt u grote schade voor zijn. Mocht er toch een lekkage zijn, dan is de oorzaak niet altijd de plek waar het water vandaan komt. Als u een dakdekker laat langskomen, dan gaat hij op zoek naar de oorzaak van de lekkage. Lekkages zijn niet makkelijk te vinden, maar de dakdekkers van Dakgroep Zuid kunnen het probleem zeker oplossen.

Hoe maak ik een regenpijp schoon?

In Nederland regent het vaak. Het is daarom belangrijk dat u de regenpijp goed schoonhoudt. Dit wordt helaas vaak vergeten. Hierdoor ontstaat er een verstopping of lekkage. In de zomer is het belangrijk dat de regenpijp niet uitgedroogd raakt, dit kan ook voor een lekkage zorgen of schade achterlaten.

Hoe maak ik een dakgoot schoon?

Met een tuinslang kunt u de dakgoot goed doorspoelen. Doe wel handschoenen aan, want aan een dakgoot zitten scherpe randen. Controleer uw dakgoot minstens een paar keer per jaar. U kunt ook een bladvanger kopen of kippengaas boven de afvoer plaatsen. Beiden houden de herfstbladeren tegen.

Dakdekker nodig?

Neem contact op!
 • 24/7 Service
 • Vakkundig
 • 10 Jaar garantie
 • Klantvriendelijk
 • Altijd snel ter plaatse

Onze vestigingen

Met spoed een dakdekker nodig? Neem contact op met een van onze lokale vestigingen. De dakdekkers van Dakgroep Zuid zijn 24/7 bereikbaar en snel ter plaatse.

Onze specialiteiten

 • Dak of Dakgootlekkage

  Dak of Dakgootlekkage

 • Nokvorsten

  Nokvorsten

 • Pannendak

  Pannendak

 • Schoorstenen

  Schoorstenen