Op zoek naar een dakdekker?

Dakdekker Eindhoven

Heeft u met spoed een dakdekker nodig in Eindhoven? De vakkundige dakdekkers van Dakgroep Zuid zijn gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van daken. Neem contact op met onze lokale vestiging in Eindhoven via 040-3046093 en we komen zo snel mogelijk naar u toe.

Bel 040-3046093 Offerte aanvragen

Diensten van Dakgroep Zuid

Van het plaatsen van vogelwerende dakvoetprofielen tot het leggen van bitumen dakbedekking: de ervaren dakdekkers van Dakgroep Zuid in Eindhoven zijn vakkundig en ronden de klus af binnen de vooraf besproken prijs.

Dakreparatie

Bij een lekkage of loszittende dakpan voorkomt u verdere schade door het dak zo snel mogelijk te repareren. Wanneer u te lang wacht, zijn de kosten vaak hoger en hier zit u natuurlijk niet op te wachten. Neem contact op met de dakdekkers van Dakgroep Zuid voor een gratis dakinspectie en voorkom extra onkosten.

Dak bedekken

Dakdekkersbedrijf Dakgroep Zuid heeft al vele daken voorzien van een bitumen dakbedekking. Doordat we enkel met A-merken werken, gaat het dak altijd tien tot vijftien jaar mee. Ontstaat er in de tussentijd toch een lekkage? Dan profiteert u van ons uitgebreide garantiebeleid en komen we het dak gratis maken.

Schoorstenen

Onze vakkundige dakdekkers zijn gespecialiseerd in het onderhouden en renoveren van schoorstenen. Neem telefonisch contact op met onze vestiging in Eindhoven via 040-3046093 voor het voegen, impregneren en renoveren van schoorstenen, plaatsen van een schoorsteenkap of het verwijderen van een vogelnest. We gaan graag aan de slag!

Kosten Dakdekker Eindhoven

Bij Dakgroep Zuid houden we van duidelijkheid. De kosten voor het repareren van lekkage, leveren van dakpannen of een andere dienst spreken we daarom van tevoren met u af. Ook als we langer bezig zijn, het gaat regenen of er meer materiaal nodig blijkt te zijn, verandert de prijs niet.

Eerdere projecten

Bekijk onze projectenpagina voor eerdere projecten van de dakdekkers van Dakgroep Zuid in Eindhoven.

Gratis dakinspectie Eindhoven

Zelfs wanneer er nog geen sprake is van lekkage of zichtbare schade, kan uw dak al toe zijn aan onderhoud. Om problemen te voorkomen, bieden de dakdekkers van Dakgroep Zuid in Eindhoven u een gratis dakinspectie aan. Tijdens deze controle bekijken we uw dak en wanneer dit nodig is, stellen we direct een offerte op voor de reparatie.

Onze dakdekkers in Eindhoven zijn 24/7 bereikbaar. Neem direct contact op via 040-3046093

Onderhoud van uw dak in Eindhoven

Wanneer u een onderhoudscontract afsluit bij Dakgroep Zuid, komen onze dakdekkers één of twee keer per jaar langs voor een controle. Tijdens ons bezoek reinigen we uw dakgoot, waarmee we verstoppingen voorkomen. Door een onderhoudscontract met ons aan te gaan, verlengt u de levensduur van uw dak en voorkomt u schade tijdig.

Diensten van Dakgroep Zuid

Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in het onderhouden en renoveren van daken. Door op onderstaande links te klikken, vindt u meer informatie over onze diensten.

Contact opnemen voor een dakdekker in Eindhoven

Heeft u met spoed dakdekkers nodig of is uw dak toe aan onderhoud? Neem dan direct contact met ons op via 040-3046093 of vraag een offerte aan via onderstaand formulier. We gaan graag voor u aan de slag!

Dakdekker Eindhoven

Tel: 040-3046093
E-mail: info@dakgroepzuid.nl

 • * velden zijn verplicht.

Dakdekker nodig?

Neem contact op!
 • 24/7 Service
 • Vakkundig
 • 10 Jaar garantie
 • Klantvriendelijk
 • Altijd snel ter plaatse

Onze vestigingen

Met spoed een dakdekker nodig? Neem contact op met een van onze lokale vestigingen. De dakdekkers van Dakgroep Zuid zijn 24/7 bereikbaar en snel ter plaatse.

Onze specialiteiten

 • Dak of Dakgootlekkage

  Dak of Dakgootlekkage

 • Nokvorsten

  Nokvorsten

 • Pannendak

  Pannendak

 • Schoorstenen

  Schoorstenen