Op zoek naar een dakdekker?

Dakdekker Eindhoven

Heeft u met spoed een dakdekker nodig in Eindhoven? De vakkundige dakdekkers van Dakgroep Zuid zijn gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van daken. Neem contact op met onze lokale vestiging in Eindhoven via 040-3046093 en we komen zo snel mogelijk naar u toe.

Bel 040-3046093 Offerte aanvragen

Diensten van Dakgroep Zuid

Van het plaatsen van vogelwerende dakvoetprofielen tot het leggen van bitumen dakbedekking: de ervaren dakdekkers van Dakgroep Zuid in Eindhoven zijn vakkundig en ronden de klus af binnen de vooraf besproken prijs.

Dakreparatie

Bij een lekkage of loszittende dakpan voorkomt u verdere schade door het dak zo snel mogelijk te repareren. Wanneer u te lang wacht, zijn de kosten vaak hoger en hier zit u natuurlijk niet op te wachten. Neem contact op met de dakdekkers van Dakgroep Zuid voor een gratis dakinspectie en voorkom extra onkosten.

Dak bedekken

Dakdekkersbedrijf Dakgroep Zuid heeft al vele daken voorzien van een bitumen dakbedekking. Doordat we enkel met A-merken werken, gaat het dak altijd tien tot vijftien jaar mee. Ontstaat er in de tussentijd toch een lekkage? Dan profiteert u van ons uitgebreide garantiebeleid en komen we het dak gratis maken.

Schoorstenen

Onze vakkundige dakdekkers zijn gespecialiseerd in het onderhouden en renoveren van schoorstenen. Neem telefonisch contact op met onze vestiging in Eindhoven via 040-3046093 voor het voegen, impregneren en renoveren van schoorstenen, plaatsen van een schoorsteenkap of het verwijderen van een vogelnest. We gaan graag aan de slag!

Kosten Dakdekker Eindhoven

Bij Dakgroep Zuid houden we van duidelijkheid. De kosten voor het repareren van lekkage, leveren van dakpannen of een andere dienst spreken we daarom van tevoren met u af. Ook als we langer bezig zijn, het gaat regenen of er meer materiaal nodig blijkt te zijn, verandert de prijs niet.

Bel 040-3046093 Offerte aanvragen

Eerdere projecten

Bekijk onze projectenpagina voor eerdere projecten van de dakdekkers van Dakgroep Zuid in Eindhoven.

Gratis dakinspectie Eindhoven

Zelfs wanneer er nog geen sprake is van lekkage of zichtbare schade, kan uw dak al toe zijn aan onderhoud. Om problemen te voorkomen, bieden de dakdekkers van Dakgroep Zuid in Eindhoven u een gratis dakinspectie aan. Tijdens deze controle bekijken we uw dak en wanneer dit nodig is, stellen we direct een offerte op voor de reparatie.

Gratis dakinspectie aanvragen

Onze dakdekkers in Eindhoven zijn 24/7 bereikbaar. Neem direct contact op via 040-3046093

Onderhoud van uw dak in Eindhoven

Wanneer u een onderhoudscontract afsluit bij Dakgroep Zuid, komen onze dakdekkers één of twee keer per jaar langs voor een controle. Tijdens ons bezoek reinigen we uw dakgoot, waarmee we verstoppingen voorkomen. Door een onderhoudscontract met ons aan te gaan, verlengt u de levensduur van uw dak en voorkomt u schade tijdig.

Diensten van Dakgroep Zuid

Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in het onderhouden en renoveren van daken. Door op onderstaande links te klikken, vindt u meer informatie over onze diensten.

Ervaringen van klanten

We zijn zelfs op zondag geholpen met een noodreparatie en ze hebben het dezelfde week nog gemaakt bij ons, omdat het water onze meterkast in kwam. Echt top van Dakgroep Zuid

Ik had een lekkage op mijn dak er kwam heel veel water binnen. Heb gelijk contact opgenomen met Dakgroep Zuid en ze waren snel ter plekke. De lekkage is helemaal weg en m’n kind kan nu weer lekker droog slapen. Dankjewel jongens van Dakgroep Zuid we raden jullie zeker aan.

Een hele fijne samenwerking! Gezien het feit dat wij onbekend zijn in de wereld van dakbedekking, hadden we een hoop vragen en onzekerheden. Heel fijn te woord gestaan en een top en snelle service! Een aanrader en voor ons een blijvertje.

Werkgebied in Eindhoven

Wij zijn overal in Eindhoven en omgeving in te schakelen:

 • Eindhoven
 • Best
 • Geldrop
 • Heeze
 • Nuenen
 • Mierlo
 • Veldhoven
 • Waalre

Contact opnemen voor een dakdekker in Eindhoven

Heeft u met spoed dakdekkers nodig of is uw dak toe aan onderhoud? Neem dan direct contact met ons op via 040-3046093 of vraag een offerte aan via onderstaand formulier. We gaan graag voor u aan de slag!

 • * velden zijn verplicht.

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een dakdekker in Eindhoven?

Het is vooraf niet te voorspellen hoe hoog de kosten precies zullen zijn voor het herstel van uw dak. Bij de dakinspectie komen we bij u langs en stellen we een offerte op. In de meeste gevallen vergoedt de verzekering de schade die onverwachts is ontstaan. Bijvoorbeeld bij stormschade, lekkage door regenval en dakpannen die van het dak zijn gewaaid. Als de schade is ontstaan door slecht onderhoud, dan moet u de kosten vaak zelf betalen. Het is daarom belangrijk dat u uw dak zo af en toe laat inspecteren. Bij Dakgroep Zuid bieden we u een gratis dakinspectie aan om tijdig problemen te ontdekken en hoge kosten te voorkomen.

Wat wordt er gedaan bij een dakinspectie in Eindhoven?

Bij een dakinspectie komt de dakdekker langs en kijkt hij of er schade is aan uw dak. Daarnaast kijkt hij naar de dakbedekking, de dakpannen, het houtwerk en het isolatiemateriaal. Ziet hij vocht of schimmel op de binnenmuren of het plafond? Dan moet dat ook opgelost worden. Neem direct contact op om een afspraak te maken of bel ons via 040-3046093

Hoeveel kost een dakinspectie in Eindhoven?

U kunt hoge kosten voorkomen door tijdig een dakinspectie te laten uitvoeren. Bij Dakgroep Zuid is de eerste dakinspectie gratis.

Wanneer is Dakgroep Zuid te bereiken in Eindhoven?

De dakdekkers van Dakgroep Zuid zijn 24/7 bereikbaar. Neem direct contact op via 040-3046093.

Dakdekker nodig?

Neem contact op!
 • 24/7 Service
 • Vakkundig
 • 10 Jaar garantie
 • Klantvriendelijk
 • Altijd snel ter plaatse

Onze vestigingen

Met spoed een dakdekker nodig? Neem contact op met een van onze lokale vestigingen. De dakdekkers van Dakgroep Zuid zijn 24/7 bereikbaar en snel ter plaatse.

Onze specialiteiten

 • Dak of Dakgootlekkage

  Dak of Dakgootlekkage

 • Nokvorsten

  Nokvorsten

 • Pannendak

  Pannendak

 • Schoorstenen

  Schoorstenen