Op zoek naar een dakdekker?

Dakdekker Breda

De ervaren en gespecialiseerde dakdekkers van Dakgroep Zuid zijn gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van daken. U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende diensten, die we altijd uitvoeren voor een vaste, vooraf afgesproken prijs. Heeft u met een spoed een dakdekker nodig? Neem dan contact op met onze vestiging in Breda. We zijn dag en nacht bereikbaar en komen direct naar u toe. Wilt u een gratis dakinspectie inplannen of bent u benieuwd naar onze onderhoudscontracten? Neem dan contact op met ons hoofdkantoor in Rosmalen.

Bel 076-7002395 Offerte aanvragen

Diensten van Dakgroep Zuid in Breda

Van het voegen van uw schoorsteen tot het vervangen van het dakbeschot: onze professionele dakdekkers komen naar u toe en voeren de klus uit voor de afgesproken prijs.

Daken en schoorstenen

De ervaren dakdekkers van Dakgroep Zuid brengen uw dak of schoorsteen in een uitstekende staat. Of u nu iemand nodig heeft voor het verwijderen van vogelnesten of het leggen van bitumen dakbedekking: u kunt bij Dakgroep Zuid terecht voor verschillende diensten op het gebied van onderhoud en reparatie. U profiteert hierbij van een garantietermijn van tien jaar.

Onderhoudscontract

Wanneer u een onderhoudscontract afsluit bij Dakgroep Zuid in Breda komen we uw dak en schoorsteen een aantal keer per jaar controleren en indien nodig direct herstellen. Daarnaast reinigen we de dakgoot, waardoor er geen verstoppingen ontstaan. Elk contract maken we volledig op maat. Laat ons weten wat uw wensen zijn!

Gratis dakinspectie

Een dak is een onderdeel van het huis dat in de loop der jaren veel te verduren krijgt. Toch blijft schade vaak onzichtbaar, totdat u last krijg van lekkages. Met een dakinspectie spoort u eventuele problemen vroegtijdig op en voorkomt u verdere beschadigingen. Hierdoor vallen reparatiekosten aanzienlijk lager uit en bespaart u al snel vele duizenden euro’s.

Kosten dakdekker Breda

Wanneer u een dak reparatie door ons laat uitvoeren, ontvangt u vooraf een scherpe offerte. Als we een prijs overeenkomen, verandert deze niet meer, ongeacht weersomstandigheden of onvoorziene werkzaamheden. Hierdoor weet u waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Om de kwaliteit van onze dak reparaties te waarborgen, geven we daarnaast tien jaar garantie op het door ons uitgevoerde werk.

Gratis dakinspectie aanvragen

Uitgelichte projecten van Dakgroep Zuid

De dakdekkers van Dakgroep Zuid herstellen en onderhouden jaarlijks vele daken in Breda en omgeving. Bekijk onze projectenpagina met foto’s van eerder afgeronde projecten.

Dakdekker
Dakdekker
Dakdekker

Vogelwerende dakvoetprofielen en bitumen dakbedekking

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Lees via onderstaande links meer over de expertises van onze dakdekkers in Breda.

Werkgebied Breda

Wij zijn overal in Breda inzetbaar:

 • Prinsenbeek
 • Brabantpark
 • Princenhage
 • Heuvel
 • Tuinzigt
 • Teteringen
 • Upelaar
 • Boeimeer
 • Bavel
 • Heusdenhout

Klantervaringen in Breda

Wij hebben vorige week bezoek gehad van Dakgroep Zuid en ze hebben meteen de lekkage opgelost, omdat het zo erg was. Ze zijn vandaag bij mijn vader geweest, omdat hij last had van vogels. Ik zal Dakgroep Zuid zeker aanraden.

We hebben op een zondag gebeld met Dakgroep Zuid en ze waren hier snel ter plaatse om naar onze daklekkage te kijken. Wij zijn super geholpen. Ze hebben een duidelijke offerte gemaakt met goede uitleg. Dit bedrijf is zeker aan te raden.

Ik belde Dakgroep Zuid ivm een lekkage op mijn dak , de jongens kwamen gelijk. De lekkage is eindelijk voorbij! Geweldige jongens en heel vriendelijk. Dankjewel Dakgroep Zuid ga zo door we raden jullie zeker aan.

Contact opnemen met dakdekker Breda

Heeft u een vraag over een van de diensten van Dakgroep Zuid of heeft u met spoed een dakdekker nodig in Breda? Neem voor deze en al uw andere vragen contact op met onze vestiging in Breda via 076-7002395 of stuur ons een bericht via onderstaand formulier.

 • * velden zijn verplicht.

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een dakdekker in Breda?

Wat een dakdekker kost, kunnen we niet vooraf bepalen. De kosten hangen namelijk onder andere af van de huidige staat van uw dak en de werkzaamheden die we moeten uitvoeren. Bij stormschade, lekkage door regen en dakpannen die van het dak waaien wordt de schade meestal vergoed. Bij het slecht onderhouden van het dak, zijn de kosten voor u. Het is daarom verstandig om zo af en toe iemand langs te laten komen die het dak controleert. Als u een nieuwe klant bij ons bent is de eerste dakinspectie gratis.

Wat wordt er gedaan bij een dakinspectie in Breda?

Bij een dakinspectie komt er een gespecialiseerde dakdekker langs om uw dak te controleren. Hij kijkt naar de staat van uw dak en dakpannen, het houtwerk en het isolatiemateriaal. Ook wordt er gekeken naar andere gebreken als vocht en schimmel op binnenmuren en het plafond. De eerste dakinspectie is geheel gratis. We geven u dan deskundig advies en kijken wat we voor u kunnen betekenen. Neem direct contact op of bel ons via 076-7002395.

Hoeveel kost een dakinspectie in Breda?

Bij Dakgroep Zuid is de eerste dakinspectie gratis. Daarna kunt u een onderhoudscontract bij ons afsluiten. We komen dan een paar keer per jaar uw dak controleren. Zo kunt u de levensduur van uw dak aanzienlijk verlengen en hoge onderhoudskosten voorkomen.

Wanneer is Dakgroep Zuid te bereiken in Breda?

U kunt ons elke dag bellen. Het maakt niet uit hoe laat. Wij zijn te bereiken op 076-7002395.

Dakdekker nodig?

Neem contact op!
 • 24/7 Service
 • Vakkundig
 • 10 Jaar garantie
 • Klantvriendelijk
 • Altijd snel ter plaatse

Onze vestigingen

Met spoed een dakdekker nodig? Neem contact op met een van onze lokale vestigingen. De dakdekkers van Dakgroep Zuid zijn 24/7 bereikbaar en snel ter plaatse.

Onze specialiteiten

 • Dak of Dakgootlekkage

  Dak of Dakgootlekkage

 • Nokvorsten

  Nokvorsten

 • Pannendak

  Pannendak

 • Schoorstenen

  Schoorstenen