Op zoek naar een dakdekker?

Dakdekker Breda

De ervaren en gespecialiseerde dakdekkers van Dakgroep Zuid zijn gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van daken. U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende diensten, die we altijd uitvoeren voor een vaste, vooraf afgesproken prijs. Heeft u met een spoed een dakdekker nodig? Neem dan contact op met onze vestiging in Breda. We zijn dag en nacht bereikbaar en komen direct naar u toe. Wilt u een gratis dakinspectie inplannen of bent u benieuwd naar onze onderhoudscontracten? Neem dan contact op met ons hoofdkantoor in Rosmalen.

Bel 073-2032451 Offerte aanvragen

Diensten van Dakgroep Zuid in Breda

Van het voegen van uw schoorsteen tot het vervangen van het dakbeschot: onze professionele dakdekkers komen naar u toe en voeren de klus uit voor de afgesproken prijs.

Daken en schoorstenen

De ervaren dakdekkers van Dakgroep Zuid brengen uw dak of schoorsteen in een uitstekende staat. Of u nu iemand nodig heeft voor het verwijderen van vogelnesten of het leggen van bitumen dakbedekking: u kunt bij Dakgroep Zuid terecht voor verschillende diensten op het gebied van onderhoud en reparatie. U profiteert hierbij van een garantietermijn van tien jaar.

Onderhoudscontract

Wanneer u een onderhoudscontract afsluit bij Dakgroep Zuid in Breda komen we uw dak en schoorsteen een aantal keer per jaar controleren en indien nodig direct herstellen. Daarnaast reinigen we de dakgoot, waardoor er geen verstoppingen ontstaan. Elk contract maken we volledig op maat. Laat ons weten wat uw wensen zijn!

Gratis dakinspectie

Een dak is een onderdeel van het huis dat in de loop der jaren veel te verduren krijgt. Toch blijft schade vaak onzichtbaar, totdat u last krijg van lekkages. Met een dakinspectie spoort u eventuele problemen vroegtijdig op en voorkomt u verdere beschadigingen. Hierdoor vallen reparatiekosten aanzienlijk lager uit en bespaart u al snel vele duizenden euro’s.

Kosten dakdekker Breda

Wanneer u een dak reparatie door ons laat uitvoeren, ontvangt u vooraf een scherpe offerte. Als we een prijs overeenkomen, verandert deze niet meer, ongeacht weersomstandigheden of onvoorziene werkzaamheden. Hierdoor weet u waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Om de kwaliteit van onze dak reparaties te waarborgen, geven we daarnaast tien jaar garantie op het door ons uitgevoerde werk.

Afgeronde projecten van Dakgroep Zuid

De dakdekkers van Dakgroep Zuid herstellen en onderhouden jaarlijks vele daken in Breda en omgeving. Bekijk onze projectenpagina met foto’s van eerder afgeronde projecten.

Dakdekker
Dakdekker
Dakdekker

Vogelwerende dakvoetprofielen en bitumen dakbedekking

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Lees via onderstaande links meer over de expertises van onze dakdekkers in Breda.

Contact opnemen met dakdekker Breda

Heeft u een vraag over een van de diensten van Dakgroep Zuid of heeft u met spoed een dakdekker nodig in Breda? Neem voor deze en al uw andere vragen contact op met onze vestiging in Breda via 076-7002395 of stuur ons een bericht via onderstaand formulier.

 • * velden zijn verplicht.

Dakdekker nodig?

Bel 073 203 2451
 • 24/7 Service
 • Vakkundig
 • 10 Jaar garantie
 • Klantvriendelijk
 • Altijd snel ter plaatse

Onze vestigingen

Met spoed een dakdekker nodig? Neem contact op met een van onze lokale vestigingen. De dakdekkers van Dakgroep Zuid zijn 24/7 bereikbaar en snel ter plaatse.

Onze specialiteiten

 • Dak of Dakgootlekkage

  Dak of Dakgootlekkage

 • Nokvorsten

  Nokvorsten

 • Pannendak

  Pannendak

 • Schoorstenen

  Schoorstenen