Heeft u last van een kapotte nokvorst?

Nokvorst reparatie

Nokvorsten zijn speciale pannen om de nok van het dak af te sluiten. Het is gemaakt van keramisch materiaal en heeft een bolle vorm. Hierdoor is het makkelijk op een dak te bevestigen. Het kan bij een hellend dak ook de twee dak helften stevig bij elkaar houden. Wanneer dit kapot is, is het verstandig om nokvorst reparatie te laten uitvoeren. Hoe wij een Nokvorst reparatie uitvoeren, leest u hier onder.

Bel 073-2032451 Gratis dakinspectie aanvragen

Hoe kan een nokvorst kapotgaan?

Vroeger zijn de meeste nokvorsten vastgelegd in een cementverbinding. Wanneer u een oud dak heeft, kunnen er problemen ontstaan doordat het cement brokkelig of poreus wordt, het neemt dan vocht op. In de winter bevriest dit vocht. Waardoor het cement ook niet meer kan krimpen en uitzetten. De specielaag zal gaan scheuren waardoor de nokvorsten los komen te liggen. Het kan ook zo zijn dat door de wisselende weersomstandigheden het cement juist gaat krimpen en uitzetten. Hierdoor scheurt het cement en gaat het scheuren en afbrokkelen, ook hierdoor komen de nokvorsten los te liggen.

De gevolgen zijn erg vervelend

Wanneer u geen nokvorst reparatie uitvoert, zijn de gevolgen erg vervelend. Het eerste gevolg is de mogelijke lekkage na een regenbui, maar het kan ook zo zijn dat bij een sterke wind, de nokvorsten van het dak afwaaien. Een vallende dakpan kan aardig wat schade opleveren. Wij kunnen nokvorst reparatie voor u uitvoeren, zodat u deze gevolgen niet zult hebben.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Ook voor nokvorst reparatie kunt u bij ons terecht. Dakgroep Zuid is uw specialist op het gebied van daken. Wij staan 7 dagen in de week, 24 uur per dag voor u klaar. Wanneer u ons met spoed nodig heeft, kunt u eenvoudig telefonisch contact met ons opnemen. Wij willen niet dat uw probleem groter wordt, dan het mogelijk al is. Dus zijn wij snel ter plaatse om uw nokvorst te repareren. Ons werk is altijd vakkundig en onze specialisten zijn klantvriendelijk. Daarnaast heeft u altijd recht op 10 jaar garantie bij ons.

Hoe vervangen wij de nokvorsten

Door de nokvorsten opnieuw vast te laten leggen met Flexim kunststof dakmortel wordt het krimpen en uitzetten door de verschillende weersomstandigheden voorkomen. Flexim is, zoals de naam al doet vermoeden, namelijk flexibel en beweegt tijdens alle weersomstandigheden altijd mee.  Hierdoor liggen uw nokvorsten tijdens alle weersomstandigheden altijd vast! De Flexim kunststof dakmortel is leverbaar in verschillende kleuren, waardoor uw dak niet alleen waterdicht is, maar ook mooi en naar wens afgewerkt kan worden.

Wie zijn wij?

Via de website willen wij u een zo compleet mogelijk beeld geven van ons bedrijf en de werkzaamheden die wij uitvoeren. Ons team is gespecialiseerd, gemotiveerd en werkt volgens de richtlijnen waardoor wij ons werk precies en naar wens kunnen uitvoeren. Van een nokvorst reparatie tot aan onderhoud, wij draaien ons hand er niet voor om. Vraag vrijblijvend een offerte aan door onderstaand formulier in te vullen.


Vraag vrijblijvend een offerte aan:

 • * velden zijn verplicht.

Dakdekker nodig?

Neem contact op!
 • 24/7 Service
 • Vakkundig
 • 10 Jaar garantie
 • Klantvriendelijk
 • Altijd snel ter plaatse

Onze vestigingen

Met spoed een dakdekker nodig? Neem contact op met een van onze lokale vestigingen. De dakdekkers van Dakgroep Zuid zijn 24/7 bereikbaar en snel ter plaatse.

Onze specialiteiten

 • Dak of Dakgootlekkage

  Dak of Dakgootlekkage

 • Nokvorsten

  Nokvorsten

 • Pannendak

  Pannendak

 • Schoorstenen

  Schoorstenen