Dakgoten repareren en renoveren Breda

Wanneer uw dakgoot lekt of beschadigd is door bijvoorbeeld een storm, kan dit veel overlast met zich meebrengen. Het doel van een dakgoot is om regenwater keurig weg te laten stromen, zodat er geen plassen ontstaan of viezigheid tegen de muren en ramen komt. Een kleine scheur in een dakgoot kan door erosie al snel verergeren en een gat vormen. Is uw dakgoot lek in de omgeving van Breda? Neem dan contact op met Dakgroep Zuid. We zijn snel ter plaatse om uw dakgoot te controleren en te repareren.

Bel 076-7002395 Gratis dakinspectie aanvragen

Dakgoot repareren in Breda

Wanneer uw dakgoot lekt of delen stuk zijn, zullen we die voor u repareren. Het is belangrijk dat u een kapotte dakgoot zo snel mogelijk laat repareren om waterschade te voorkomen. Onze vakmannen zullen de schade opnemen en hier een passende reparatie voor uitvoeren. Ze kijken naar het materiaal van de goot en bepalen welke optie het beste past.

Regenpijp repareren

Regenpijpen zijn verbonden met de dakgoot en zijn essentieel voor het afvoeren van het regenwater. Bij een dakgoot reparatie kijken we uiteraard ook naar de regenpijp en we zorgen ervoor dat hij naar behoren werkt.

Dakgoot renoveren in Breda

Het is ook mogelijk om een dakgoot te laten renoveren. We renoveren een dakgoot wanneer hij door slijtage kans heeft op scheuren of wanneer hij toe is aan vernieuwing. Zo kunnen we uw dakgoot opnieuw bekleden met een duurzame loodband, coating of EPDM. EPDM stroken zijn gemaakt van rubber en worden direct op de dakgoot verwerkt. Met onze expertise zorgen we ervoor dat uw dakgoot compleet waterdicht is en zijn taak goed kan uitvoeren.

Dakgoot vervangen in Breda

Als uw dakgoot zo beschadigd is dat hij niet meer te repareren is, of het materiaal door ouderdom niet meer te bewerken is, zullen we de dakgoot moeten vervangen. Dakgroep Zuid vernieuwt uw dakgoot op een vakkundige manier, waardoor uw nieuwe dakgoot het regenwater weer netjes kan opvangen.

Verschillende soorten dakgoten

Bij Dakgroep Zuid zijn we bekend met alle soorten dakgoten. De meest voorkomende soorten zijn:

 • Dakgoten van kunststof
 • Aluminium dakgoten
 • Zinken dakgoten
 • Houten dakgoten

Elk type vereist een andere reparatie of renovatie. Wij weten hier raad mee.

Dakgoten onderhouden

U kunt uw dakgoot ook door ons laten onderhouden. In de omgeving van Breda komen we langs met onze speciale instrumenten. Met onze apparatuur maken we uw dakgoot gemakkelijk en professioneel schoon. Hierdoor wordt de kans op een lekkage aanzienlijk kleiner. Als u de dakgoot door ons laat onderhouden, kunnen we ook eventuele slijtage opmerken die we gelijk kunnen verhelpen. Als u liever zelf uw dakgoot onderhoudt, geven we u graag enkele tips:

 • Schoonhouden van de dakgoot

  Het is belangrijk om bladeren en ander vuil uit de dakgoot te houden. Op den duur zal vuil zich ophopen en een opstopping creëren in de dakgoot en regenpijp. Dit kan veel schade veroorzaken als u het te lang laat liggen. Vooral in de herfst is het belangrijk dat u hier goed op let.
 • Dakgoot spoelen

  Nadat u het vuil heeft weggehaald, kunt u met water de dakgoot spoelen om te controleren of er ergens lekkage of een blokkade is.
 • Ontstoppen

  Als de regenpijp nog verstopt zit, kunt u voorzichtig met een lange stok of ontstoppingsveer proberen de verstopping door te prikken of naar boven te halen. Het is beter om het vuil uit de regenpijp te halen om de kans op verstoppingen in de toekomst te verkleinen. Als het u niet lukt om de verstopping te verhelpen, raden we u aan om een vakman in te schakelen.

Bel 076-7002395 Gratis dakinspectie aanvragen

Gratis dakinspectie in Breda

Uw dak en dakgoot hebben veel te verduren, al helemaal wanneer het stormt. Toch merken we dat mensen pas actie ondernemen wanneer er bijvoorbeeld een dakpan stuk is. Wij geloven dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom komt Dakgroep Zuid graag bij u langs in Breda en omgeving, om uw dak vrijblijvend te inspecteren. Bij een gratis controle kijken we naar de dakpannen, nokvorsten en kantpannen, complete schoorsteen, dakbeschot, dakgoten, dakkapel en het houtwerk. Wanneer we slijtages en eventuele lekkages tegenkomen, geven we u deskundig advies. U kunt er dan voor kiezen direct een afspraak te maken om de schade te verhelpen.

Wie is Dakgroep Zuid?

Dakgroep Zuid is werkzaam in verschillende regio’s. We zijn uw dak specialist in Noord-Brabant en Limburg. Met onze bekwame dakdekkers zijn we in staat om uw gehele dak te onderhouden, repareren en te vernieuwen. Of het nu gaat om een schoorsteen reparatie of het leveren van dakpannen. We kunnen het allemaal.

Contacteer nu Dakgroep Zuid in Breda

Is uw dakgoot toe aan reparatie of vernieuwing? Neem dan contact op met Dakgroep Zuid. Onze vakmannen staan 24/7 voor u klaar in de regio Breda en zorgen dat uw regenpijp of dakgoot weer helemaal naar behoren functioneert. Onze ervaren dakdekkers zijn altijd snel ter plaatse en denken met u mee.

Neem contact met ons op via 076-7002395 of vul onderstaand contactformulier in.

 • * velden zijn verplicht.

Dakdekker nodig?

Neem contact op!
 • 24/7 Service
 • Vakkundig
 • 10 Jaar garantie
 • Klantvriendelijk
 • Altijd snel ter plaatse

Onze vestigingen

Met spoed een dakdekker nodig? Neem contact op met een van onze lokale vestigingen. De dakdekkers van Dakgroep Zuid zijn 24/7 bereikbaar en snel ter plaatse.

Onze specialiteiten

 • Dak of Dakgootlekkage

  Dak of Dakgootlekkage

 • Nokvorsten

  Nokvorsten

 • Pannendak

  Pannendak

 • Schoorstenen

  Schoorstenen