Op zoek naar een dakdekker?

Dakdekker Tilburg

Van het restaureren van een lekkend dak tot het plaatsen van een schoorsteenkap: de ervaren en professionele dakdekkers van Dakgroep Zuid brengen uw dak of schoorsteen in optimale staat. Neem bij spoed contact op met onze vestiging in Tilburg. We zijn 24/7 bereikbaar en onze planningsafdeling zorgt ervoor dat er binnen één uur een dakdekker ter plaatse is. Bent u op zoek naar een dakdekker voor groot onderhoud of wilt u een gratis dakinspectie inplannen?

Bel 013-2032404 Offerte aanvragen

Diensten van Dakgroep Zuid in Tilburg

Dakreparatie

Hoewel de meeste daken goed bestand zijn tegen weersomstandigheden als regen, wind en vorst kan er na verloop van tijd schade ontstaan. De dakdekkers van Dakgroep Zuid zijn onder andere gespecialiseerd in het restaureren van bitumen dakbedekking, nokvorsten en het vervangen van het dakbeschot.

Onderhoudscontract dak

Soms valt een beginnende lekkage niet op maar als deze erger wordt, kan de schade snel groter worden. Om dit te voorkomen, bieden we een onderhoudscontract aan. Onze dakdekker uit Tilburg komt dan één of twee keer per jaar uw dak controleren op schade. In overleg voeren we herstelwerkzaamheden direct uit.

Gratis dakinspectie

Denkt u dat uw dak toe is aan onderhoud? Laat onze dakdekkers dan een gratis dakinspectie uitvoeren. Bij eventuele schades bieden wij u een heldere offerte aan en wanneer u akkoord gaat, herstellen we het dak direct. We controleren onder andere de staat van de dakpannen, schoorstenen, dakgoten, dakkapellen en het dakbeschot.

Kosten dakdekker Tilburg

Voordat onze dakdekkers met een klus beginnen, ontvangt u een heldere offerte. De prijs die we overeenkomen blijft hetzelfde, ongeacht weersomstandigheden of onvoorzien meerwerk. Benieuwd naar de kosten voor het onderhouden of repareren van uw dak of schoorsteen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onze offertepagina. We ontdekken graag wat we voor u kunnen betekenen!

Onderhouden en renoveren van daken en schoorstenen voor een vaste prijs

Afgeronde projecten door onze dakdekkers in Tilburg

De dakdekkers van Dakgroep Zuid ronden jaarlijkse vele uiteenlopende projecten af in Tilburg en omgeving. Bekijk een aantal van onze projecten via onze projectenpagina.

Schoorsteenkappen plaatsen en dak- of dakgootlekkage

Lees meer over de verschillende diensten van de dakdekkers van Dakgroep Zuid door op een van onderstaande links te klikken.

Contact opnemen met Dakgroep Zuid

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten of heeft u met spoed een dakdekker nodig in Tilburg? Neem dan telefonisch contact op met onze vestiging in Tilburg via 013-2032404 of stuur ons een bericht via het contactformulier.

 • * velden zijn verplicht.

Dakdekker nodig?

Neem contact op!
 • 24/7 Service
 • Vakkundig
 • 10 Jaar garantie
 • Klantvriendelijk
 • Altijd snel ter plaatse

Onze vestigingen

Met spoed een dakdekker nodig? Neem contact op met een van onze lokale vestigingen. De dakdekkers van Dakgroep Zuid zijn 24/7 bereikbaar en snel ter plaatse.

Onze specialiteiten

 • Dak of Dakgootlekkage

  Dak of Dakgootlekkage

 • Nokvorsten

  Nokvorsten

 • Pannendak

  Pannendak

 • Schoorstenen

  Schoorstenen