Onderhoudscontract dak bij Dakgroep Zuid

Onderhoudscontract dak

Een dak is een belangrijk onderdeel van uw huis. Dakonderhoud is noodzakelijk om de levensduur van het dak te verlengen en problemen van het dak vroegtijdig op te kunnen merken. Hierdoor wordt de schade beperkt. Dakgroep Zuid onderhoudt en inspecteert daken, dit kan eenmalig gratis. U kunt ook het dak met meer regelmaat laten inspecteren, hiervoor kunt u een onderhoudscontract dak afsluiten. Op deze pagina geven we u meer informatie over de mogelijkheden die er zijn!

Bel 073-2032451 Offerte aanvragen

Voordelen van uw onderhoudscontract

 • Een onderhoudscontract kan de levensduur van uw dak aanzienlijk verlengen en is zeker aan te raden.
 • De afwerking betreffende veluxramen, dakgoten en waterafvoerbuizen blijft optimaal.
 • Ook onzichtbare lekken en slijtage worden tijdig opgespoord.
 • Dakgoten worden gereinigd.
 • Het voorkomen van verstopte afvoerbuizen.

Wat veroorzaakt schade aan uw dak?

De wind of een storm kunnen ervoor zorgen dat dakpannen gaan schuiven, ze sluiten dan minder goed op elkaar aan. Wanneer het gaat regenen, ontstaat er mogelijk een lekkage. Een aantasting aan het houtwerk of isolatiemateriaal door insecten is ook een mogelijke oorzaak van schade. Deze schade kan tijdig ontdekt worden door regelmatig een dakinspectie uit te laten voeren. Dakgroep Zuid is uw specialist voor een dakinspectie.

 

Wat is een onderhoudscontract?

Een onderhoudscontract dak is bedoeld om regelmatig uw dak te laten controleren. Bij de meeste contracten zorgen we ervoor dat we u één of twee keer per jaar bezoeken om uw dak te controleren. We kunnen de frequentie van de controle aanpassen aan uw wensen. Tijdens zo’n bezoek controleren we het dak en de dakbedekking nauwkeurig. Dit om te zorgen dat het risico op schade verkleind wordt.

 

Voordelen van een contract

U wil natuurlijk dat uw dak zo lang mogelijk schadevrij blijft. Door regelmatig uw dak te laten controleren, wordt de levensduur aanzienlijk verlengd. Ook onzichtbare lekkage en slijtage worden tijdig opgespoord. We reinigen uw dakgoten tijdens de inspectie ook, hierdoor wordt de kans op een lekkage aanzienlijk verminderd. We controleren daarbij uw afvoerbuizen, zodat uw afvoerbuizen niet verstopt raken. Bij een controle wordt de afwerking van de veluxramen, dakgoten en waterafvoerbuizen gecontroleerd, waardoor deze optimaal blijven. Een onderhoudscontract dak zorgt ervoor dat uw dak regelmatig wordt gecontroleerd en dus in een goede staat blijft.

 

De verzekering

Waterschade bij lekkage ontstaat vaak door een breuk of verstopping in een leiding maar het kan ook ontstaan door hevige regenval. Schade die hierdoor ontstaat, valt onder de opstalverzekering en de inboedelverzekering. De verzekering keert uitsluitend uit wanneer de schade niet uw eigen schuld is of als er aangenomen kan worden dat het niet ontstaan is door nalatigheid. Achterstallig onderhoud is een vorm van nalatigheid. U kunt bewijzen dat het niet om nalatigheid gaat, als u een onderhoudscontract dak heeft. Hierdoor kan de verzekering zien dat uw dak regelmatig geïnspecteerd wordt. Met een onderhoudscontract dak hoeft u zich dus geen zorgen te maken dat de verzekering u niks uitkeert wanneer u schade heeft opgelopen.

Verleng de levensduur van uw dak en schakel voor een onderhoudscontract de professionals van Dakgroep Zuid in. Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken.

 • * velden zijn verplicht.

 

Dakdekker nodig?

Neem contact op!
 • 24/7 Service
 • Vakkundig
 • 10 Jaar garantie
 • Klantvriendelijk
 • Altijd snel ter plaatse

Onze vestigingen

Met spoed een dakdekker nodig? Neem contact op met een van onze lokale vestigingen. De dakdekkers van Dakgroep Zuid zijn 24/7 bereikbaar en snel ter plaatse.

Onze specialiteiten

 • Dak of Dakgootlekkage

  Dak of Dakgootlekkage

 • Nokvorsten

  Nokvorsten

 • Pannendak

  Pannendak

 • Schoorstenen

  Schoorstenen