Dakgoot repareren Tilburg

Dakgoot repareren Tilburg

We begrijpen dat een kapotte of beschadigde dakgoot vervelend is, er kan namelijk waterschade ontstaan. Een klein scheurtje in de dakgoot kan door een hevige regenbui al snel een groot gat worden. Is uw dakgoot kapot en woont u Tilburg? Neem dan contact op met de specialisten van Dakgroep Zuid.

Bel 013-2032404 Contact opnemen

Regenpijp laten repareren

Regenpijpen staan in verbinding met de dakgoot en zijn daardoor een essentieel onderdeel voor het afvoeren van het regenwater. Wanneer onze experts een dakgoot reparatie uitvoeren, kijken we uiteraard ook naar de aangesloten regenpijpen. Hierdoor weten we zeker dat alles weer werkt zoals het hoort.

Dakgoot renoveren in Tilburg

Het is goed mogelijk dat uw dakgoot al oud, maar nog niet kapot is. In dat geval voeren onze experts een renovatie uit. We bekleden uw dakgoot met een duurzame loodband, coating of EPDM. De rubberen EPDM stroken plaatsen we direct in de dakgoot. We zorgen ervoor dat uw dakgoot weer compleet waterdicht is. Zo verminderen we snel de kans op een lekkage.

Dakgoot vervangen in Tilburg

Een dakgoot met grote beschadigingen die niet meer gerepareerd kunnen worden, zullen we moeten vervangen. De specialisten van Dakgroep Zuid vervangen uw dakgoot op een vakkundige en snelle manier. Wanneer de dakgoot vervangen is, neemt de kans op wateroverlast aanzienlijk af.

Verschillende soorten dakgoten

Bij Dakgroep Zuid hebben werken we vaak met verschillende dakgoten. De meest voorkomende soorten dakgoten zijn:

 • Houten dakgoten
 • Aluminium dakgoten
 • Dakgoten van kunststof
 • Zinken dakgoten

Elk van deze dakgoten vereist een andere manier van repareren, renoveren of vervangen. Onze specialisten weten hier raad mee.

Dakgoten laten onderhouden door Dakgroep Zuid

Laat u liever uw dakgoten onderhouden door de experts van Dakgroep Zuid? In en rondom Tilburg komen we graag langs met de benodigde instrumenten. We maken uw dakgoot snel en zorgvuldig schoon en repareren waar nodig de schade. Wanneer u liever zelf uw dakgoot onderhoudt, bekijkt u onderstaande tips:

 • Dakgoten schoonhouden – Zorg ervoor dat u uw dakgoten schoon houdt door regelmatig de bladeren te verwijderen. Zo verkleint u de kans op een verstopping.
 • Dakgoten schoonspoelen – Wanneer u de bladeren verwijderd heeft, raden we altijd aan de dakgoten na te spoelen met water. Zo kunt u gemakkelijk zien of er nog ergens een blokkade zit.
 • Regenpijp ontstoppen – Wanneer uw regenpijp verstopt is, kunt u voorzichtig met een lange stok of ontstoppingsveer proberen de verstopping te verhelpen.

Bel 013-2032404 Contact opnemen

Gratis dakinspectie

Voorkomen is beter dan genezen, zeggen we altijd. Daarom komen onze experts graag bij u langs in en rondom Tilburg om uw dakgoten, regenpijpen en dak te inspecteren. Bij deze gratis controle kijken we naar de dakpannen, nokvorsten en kantpannen, de complete schoorsteen, het dakbeschot, de dakgoten, dakkapel en het houtwerk. Komen we slijtage tegen? Dan geven we u deskundig advies.

Wie is Dakgroep Zuid?

Dakgroep Zuid is buiten Tilburg ook werkzaam in Eindhoven en andere regio’s in Noord-Brabant en Limburg. Onze experts kunnen uw gehele dak onderhouden, repareren of vernieuwen. Of het nu gaat om een schoorsteen reparatie of het leveren van dakpannen. Dakgroep Zuid regelt het.

Contact opnemen met Dakgroep Zuid

Ziet u dat uw dakgoot of regenpijp toe is aan reparatie of vernieuwing? Neem dan contact met ons op. Onze experts staan dag en nacht voor u klaar. We zorgen ervoor dat uw regenpijp of dakgoot weer helemaal naar behoren functioneert. Onze ervaren dakdekkers zijn altijd snel ter plaatse en denken met u mee.

Neem contact met ons op via 013-2032404 of vul onderstaand contactformulier in.

 • * velden zijn verplicht.

Dakdekker nodig?

Neem contact op!
 • 24/7 Service
 • Vakkundig
 • 10 Jaar garantie
 • Klantvriendelijk
 • Altijd snel ter plaatse

Onze vestigingen

Met spoed een dakdekker nodig? Neem contact op met een van onze lokale vestigingen. De dakdekkers van Dakgroep Zuid zijn 24/7 bereikbaar en snel ter plaatse.

Onze specialiteiten

 • Dak of Dakgootlekkage

  Dak of Dakgootlekkage

 • Nokvorsten

  Nokvorsten

 • Pannendak

  Pannendak

 • Schoorstenen

  Schoorstenen