Dakkapel renovatie Eindhoven

Is uw dakkapel toe aan renovatie en woont u in of rond Eindhoven? Neem dan contact op met Dakgroep Zuid. Onze specialisten hebben veel ervaring en zorgen ervoor dat uw dakkapel er weer prachtig uitziet. De experts stellen eerst vast wat de oorzaak is van de schade en brengen de dakkapel daarna terug in perfecte staat.

Wilt u dat een van onze vakmannen snel bij u langskomt in Eindhoven? Neem direct contact met ons op via onderstaande buttons.

Bel 040-3046093 Contact opnemen

Bitumen dakbedekking repareren

In Nederland zijn veel daken voorzien van een bitumen dakbedekking. Bitumen is een hoogwaardige bouwstof en een aardolieproduct, maar bevat geen teer. Een dak van dit materiaal gaat gemiddeld zo’n 10 tot 15 jaar mee. De levensduur kan echter wel verlengd worden door regelmatig een inspectie en eventueel kleine reparaties uit te laten voeren. Bitumen dakbedekking is in vele soorten verkrijgbaar. Met onze A-merken, zoals IKO Bitumen, heeft u altijd een dakbedekking van uitstekende kwaliteit.

Bitumen dakbedekking is eenvoudig te verwerken, hecht zich enorm goed aan de ondergrond en is waterdicht, ook op lange termijn. We vertellen u graag meer over een bitumen dakbedekking in Eindhoven.

Daktrim

Een daktrim is een afwerkprofiel aan de rand van het dak die ervoor zorgt dat het dak waterdicht blijft. Wanneer we uw dakkapel renoveren, controleren we de huidige daktrim en repareren hem wanneer nodig. Dit zorgt ervoor dat er geen water blijft liggen op het platte dak van uw dakkapel.

Loodrenovatie dakkapel Eindhoven

Het loodwerk wordt vaak geplaatst tussen het dak en de dakkapel en zorgt ervoor dat uw huis beschermd is tegen hevige regen- en sneeuwbuien. Wanneer u lekkages aantreft of ziet dat het lood loshangt, repareren we dit graag voor u om het behoud van uw dakkapel te kunnen garanderen.

Vraag een gratis dakinspectie aan in Eindhoven

Denkt u dat uw dakkapel toe is aan renovatie? Vraag bij ons een gratis dakinspectie aan. Een van onze specialisten komt bij u langs in Eindhoven en voorziet u van eerlijk advies. Vraag vandaag nog uw gratis dakinspectie aan en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Waarom Dakgroep Zuid?

Dakgroep Zuid is dé specialist op het gebied van daken en dakkapellen. We hebben jarenlange ervaring en werken alleen met de beste experts. We bieden standaard 10 jaar garantie op ons werk en beloven u altijd de beste service te bieden. Met onze vestigingen door het hele land zijn we altijd binnen een mum van tijd bij u op locatie.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op als u door ons een dakkapel renovatie wilt laten uitvoeren. We helpen u graag op een professionele manier en geven altijd een passend advies. Niet alleen voor een dakkapel renovatie kunt u bij ons terecht. Ook voor andere diensten staan we in Eindhoven voor u klaar:

 • * velden zijn verplicht.

Dakdekker nodig?

Neem contact op!
 • 24/7 Service
 • Vakkundig
 • 10 Jaar garantie
 • Klantvriendelijk
 • Altijd snel ter plaatse

Onze vestigingen

Met spoed een dakdekker nodig? Neem contact op met een van onze lokale vestigingen. De dakdekkers van Dakgroep Zuid zijn 24/7 bereikbaar en snel ter plaatse.

Onze specialiteiten

 • Dak of Dakgootlekkage

  Dak of Dakgootlekkage

 • Nokvorsten

  Nokvorsten

 • Pannendak

  Pannendak

 • Schoorstenen

  Schoorstenen