Op zoek naar een dakdekker?

Dakdekker Rosmalen

Van het uitvoeren van een gratis dakinspectie tot het plaatsen van een schoorsteenkap: de ervaren en deskundige dakdekkers van Dakgroep Zuid brengen uw dak in optimale conditie. Ook wanneer u met spoed een dakdekker in Rosmalen nodig heeft, staan wij voor u klaar. Als u telefonisch contact met ons opneemt via 073 203 2451, is er altijd binnen een uur een dakdekker ter plaatse.

Bel 073-2032451 Offerte aanvragen

Ontdek de diensten van Dakgroep Zuid

Dakreparatie en -onderhoud

Merkt u na een zware regenbui dat er sprake is van lekkage? Als een dak oud is, bestaat de kant dat er langzaam slijtage is ontstaan die u nog niet had opgemerkt. De kundige dakdekkers van Dakgroep Zuid stellen snel de oorzaak van de lekkage vast en repareren het dak voor een scherpe prijs.

Daken

Onderhouden van daken

Wanneer u bij Dakgroep Zuid een onderhoudscontract afsluit, komen we op regelmatige basis (meestal één of twee keer per jaar) uw dak grondig controleren op een aantal belangrijke punten. Daarnaast onderhouden wij uw dak door bijvoorbeeld de dakgoot schoon te maken.

Onderhoudscontract

Gratis dakinspectie

Heeft u geen idee of het dak van uw woning of bedrijfspand toe is aan onderhoud? Dakgroep Zuid voert een gratis dakinspectie uit en geeft u advies over de eventuele reparatie- en onderhoudswerkzaamheden die nodig zijn inclusief een helder kostenoverzicht.

Gratis dakinspectie

Met spoed een dakdekker nodig in Rosmalen?

Lekkage, loszittende dakpannen, nokvorstschade, schade aan de kantpan en een vogelnest in uw schoorsteen. Slijtage van het dak ontstaat vaak geleidelijk zonder dat u het doorheeft. Als er dan plots problemen ontstaan, kunt u 24/7 contact opnemen met Dakgroep Zuid. Onze dakdekkers zijn vakkundig en betrouwbaar en brengen uw dak snel weer in optimale conditie.

Offerte aanvragen bij Dakgroep Zuid

Voordat onze dakdekkers aan de slag gaan, ontvangt u altijd een helder prijsvoorstel. Hierin staat precies welke werkzaamheden we gaan uitvoeren en wat de totale kosten van de klus zijn. De prijs verandert niet wanneer er sprake is van slecht weer of andere onvoorziene omstandigheden. U vraag eenvoudig een offerte aan via onze offertepagina.

“Dakreparaties en -onderhoud voor een vaste, heldere prijs die niet verandert”

Werk van Dakgroep Zuid in Rosmalen

Benieuwd naar eerdere, afgeronde klussen van onze dakdekkers? Bekijk onze projectenpagina met projectfoto’s.

Vogelnesten verwijderen en nok vorstreparatie

Door op onderstaande links te klikken, vindt u meer informatie over de verschillende diensten van Dakgroep Zuid.

Contact opnemen met Dakgroep Zuid

Wilt u meer weten over de diensten van Dakgroep Zuid in Rosmalen of wilt u een gratis dakinspectie inplannen? Neem contact met ons op via 073-2032451 of stuur ons een bericht via onderstaand contactformulier. We ontdekken graag wat we voor u kunnen betekenen!

 • * velden zijn verplicht.

Dakdekker nodig?

Neem contact op!
 • 24/7 Service
 • Vakkundig
 • 10 Jaar garantie
 • Klantvriendelijk
 • Altijd snel ter plaatse

Onze vestigingen

Met spoed een dakdekker nodig? Neem contact op met een van onze lokale vestigingen. De dakdekkers van Dakgroep Zuid zijn 24/7 bereikbaar en snel ter plaatse.

Onze specialiteiten

 • Dak of Dakgootlekkage

  Dak of Dakgootlekkage

 • Nokvorsten

  Nokvorsten

 • Pannendak

  Pannendak

 • Schoorstenen

  Schoorstenen