Op zoek naar een dakdekker?

Dakdekker Waalwijk

Dakdekker Waalwijk? Heeft u een schade aan uw dak? Of wilt u weten hoe uw dak ervoor staat? Dan bent u bij Dakgroep Zuid / Dakdekker Waalwijk aan het juiste adres. Dakgroep Zuid is een dakdekker die vanuit de vestiging in Waalwijk al vele daken onderhouden en gerepareerd heeft. Daarnaast onderhouden en repareren wij ook schoorstenen. Doordat wij al ruim 10 jaar ervaring hebben als dakdekker in Waalwijk kunnen wij op een vakkundige manier uw dak onderhouden. Op deze pagina geven wij u meer informatie over de mogelijkheden die u heeft bij Dakgroep Zuid.

Bel 073-2032451 Offerte aanvragen

Wilt u liever telefonisch contact met ons opnemen? Belt u ons dan via:  0164 - 700245.

Onderneem direct actie bij beginnende schade

Doordat daken en schoorstenen veel te verduren krijgen door de wind, regen en stormen, kunnen er vervelende schades ontstaan. Zo kan een dakpan los gaan zitten, kan er een beginnende lekkage ontstaan of kan uw schoorsteen verstopt raken. Ondanks dat dit in eerste instantie vrij onschuldig lijkt het is goed om in alle gevallen direct contact met Dakgroep Zuid / Dakdekker Waalwijk op te nemen. Hoe langer deze schades namelijk blijven zitten, hoe groter de schade kan worden. Dit houdt tegelijkertijd in dat er meer arbeid verricht moet worden om de schade te verhelpen. Hierdoor komen er ook extra kosten bij kijken, hier zit u als woningbezitter uiteraard niet op te wachten! Heeft u schade aan uw dak en bent u op zoek naar een dakdekker uit Waalwijk? Neemt u dan direct contact met ons op via: +31 (0)416 - 700256.

Laat eens grondig naar uw dak kijken - Dakdekker Waalwijk

Het kan zijn dat u twijfelt over uw dak maar niet zeker weet of er schade op uw dak zit. In dat geval kunt u door Dakgroep Zuid een gratis dakinspectie laten uitvoeren. Wanneer u ervoor kiest om een dakinspectie te laten uitvoeren bekijken wij alle belangrijke punten die belangrijk zijn voor uw dak. Mochten wij schades tegenkomen dan melden wij dit aan u. Daarnaast kunnen wij voor u een offerte opstellen om de schades te repareren. Als u hier mee akkoord gaat, gaan wij zo snel mogelijk aan de slag om uw dak te repareren.

Zullen wij uw dak voor u in de gaten houden?

Wilt u liever dat wij één of twee keer per jaar langs komen om uw dak te onderhouden? Ook dat kan bij Dakgroep Zuid. Wanneer u ervoor kiest om een onderhoudscontract met ons aan te gaan zullen wij uw dak onderhouden en nakijken. Zo reinigen wij de dakgoot en kijken we u dak na op allerlei belangrijke punten, zo ook uw schoorsteen. Hierdoor kunnen wij beginnende schades direct repareren en voorkomen we dat deze groter worden.

De voordelen van Dakgroep Zuid

Bent u op zoek naar een dakdekker uit Waalwijk? Neemt u dan eens contact met ons op. Dakgroep Zuid is een VCA gediplomeerd bedrijf en hanteert voordelige en heldere prijzen. Daarnaast bieden wij u 24/7 service en kunt u vakwerk van ons verwachten.

Wilt u een afspraak inplannen?

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak met ons inplannen? U kunt via onderstaand contactformulier contact met ons opnemen. Wij zullen u dan zo snel mogelijk te woord staan!

 • * velden zijn verplicht.

Dakdekker nodig?

Bel 073 203 2451
 • 24/7 Service
 • Vakkundig
 • 10 Jaar garantie
 • Klantvriendelijk
 • Altijd snel ter plaatse

Onze vestigingen

Met spoed een dakdekker nodig? Neem contact op met een van onze lokale vestigingen. De dakdekkers van Dakgroep Zuid zijn 24/7 bereikbaar en snel ter plaatse.

Onze specialiteiten

 • Dak of Dakgootlekkage

  Dak of Dakgootlekkage

 • Nokvorsten

  Nokvorsten

 • Pannendak

  Pannendak

 • Schoorstenen

  Schoorstenen