Dakkapel renovatie Tilburg

Denkt u eraan uw dakkapel te laten renoveren? De specialisten van Dakgroep Zuid komen graag bij u langs in Tilburg voor een gratis dakinspectie. Aan de hand van deze inspectie kijken we wat nodig is om uw dakkapel weer in goede staat te krijgen. Indien nodig, voeren we de renovatie graag voor u uit.

We zijn 24/7 bereikbaar voor renovaties en reparaties in en rond Tilburg. Neem direct contact met onze experts op via onderstaande buttons.

013-2032404 Contact opnemen

Bitumen dakbedekking laten repareren

Veel platte daken in Nederland zijn voorzien van een bitumen dakbedekking. Dit is een hoogwaardige bouwstof en een aardolieproduct. Bitumen dakbedekking is eenvoudig te verwerken, hecht zich goed aan de ondergrond en is waterdicht, ook op lange termijn. Doorgaans gaat dit materiaal zo’n 10 tot 15 jaar mee en kunt u lang genieten van uw mooie dakkapel. Wel raden we aan om regelmatig een dakinspectie te laten uitvoeren, zodat eventuele problemen vroegtijdig worden geconstateerd. Bij Dakgroep Zuid werken we uitsluitend met merken van goede kwaliteit en u krijgt van ons standaard 10 jaar garantie.

Daktrim

Door een daktrim te plaatsen werken we uw dak volledig af. Dit profiel zorgt ervoor dat het dak volledig waterdicht is. Door een waterafvoer te laten monteren blijft er geen water op het platte dak van uw dakkapel liggen en blijft het dak in optimale staat.

Loodrenovatie dakkapel Tilburg

Het loodwerk tussen uw dak en de dakkapel zorgt ervoor dat u geen lekkage krijgt. De kiertjes zijn daarmee opgevuld, zodat regenwater en sneeuw niet kunnen doordringen. Wanneer u merkt dat het lood niet goed meer vastzit, komen we graag bij u langs in Tilburg om dit vakkundig voor u te repareren.

Vraag een gratis dakinspectie aan in Tilburg

Vraag een gratis dakinspectie aan om ervoor te zorgen dat uw dakkapel in perfecte staat blijft. Onze specialisten inspecteren alle elementen van uw dak of dakkapel en geven u een passend en persoonlijk advies. Vraag nu uw gratis inspectie aan en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Waarom Dakgroep Zuid?

Dakgroep Zuid is dé specialist op het gebied van het plaatsen en onderhouden van daken en dakkapellen. Onze vakmensen hebben veel ervaring en bieden u de beste service. Met vestigingen in ons hele land zijn we snel ter plaatse om u te helpen.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een dakkapel renovatie of een van onze andere diensten. We helpen u graag op een professionele manier en voorzien u van persoonlijk advies. We staan 24/7 voor u klaar. Ook voor andere werkzaamheden in Tilburg kunt u bij Dakgroep Zuid terecht:

 • * velden zijn verplicht.

Dakdekker nodig?

Neem contact op!
 • 24/7 Service
 • Vakkundig
 • 10 Jaar garantie
 • Klantvriendelijk
 • Altijd snel ter plaatse

Onze vestigingen

Met spoed een dakdekker nodig? Neem contact op met een van onze lokale vestigingen. De dakdekkers van Dakgroep Zuid zijn 24/7 bereikbaar en snel ter plaatse.

Onze specialiteiten

 • Dak of Dakgootlekkage

  Dak of Dakgootlekkage

 • Nokvorsten

  Nokvorsten

 • Pannendak

  Pannendak

 • Schoorstenen

  Schoorstenen