Op zoek naar een dakdekker?

Dakdekker Helmond

Heeft uw dak onderhoud nodig of bent u met spoed op zoek naar een dakdekker in Helmond? Neem dan contact op met Dakgroep Zuid in Helmond via 0492-700244. Door onze jarenlange ervaring beschikken we over de expertise om uw dak snel en voor een lage prijs te repareren.

Bel 0492-700244 Offerte aanvragen

Onderhoud en reparatie van daken in Helmond

Van het repareren van lekkage tot het leggen van bitumen dakbedekking: de ervaren en vakkundige dakdekkers van Dakgroep Zuid in Helmond brengen uw dak in optimale conditie.

Repareren van schade dak

Onderhoudswerkzaamheden aan daken zijn er in alle soorten en maten. Zo kan er door een storm lekkage ontstaan of de schoorsteen is toe aan renovatie. Onze vakkundige dakdekkers herstellen het dak snel en voor een lage prijs, zodat u weer zorgeloos geniet van uw dak.

Gratis dakinspectie

Wilt u weten hoe uw dak ervoor staat? Vraag dan een gratis dakinspectie aan. Onze dakdekkers controleren de staat van het dak en herstellen eventuele problemen direct. Hiermee voorkomt u dat de schade uiteindelijk veel groter wordt en u meer geld kwijt bent aan het herstellen van problemen.

Onderhoud aan het dak

Wanneer u een onderhoudscontract bij ons afsluit, komen onze dakdekkers uw dak jaarlijks controleren. Daarnaast reinigen we de dakgoot waardoor ook de afvoer van water probleemloos verloopt. Wilt u dat we vaker langskomen? Geen probleem. Laat ons weten wat uw wensen zijn.

Kosten dakdekker Helmond

Bij Dakgroep Zuid werken we altijd met een vaste, vooraf afgestemde prijs. Voordat we beginnen met de werkzaamheden stellen we een heldere offerte op. Na uw akkoord start onze dakdekker met het project. Gaat het regenen, vriezen of is de dakdekker toch langer bezig dan verwacht? Ook dan blijft de prijs hetzelfde.

Bij Dakgroep Zuid houden we van duidelijkheid en verandert de prijs niet door meerwerk of vertraging door regen en vorst.

Bekijk het werk van onze dakdekkers

De ervaren dakdekkers van Dakgroep Zuid ronden wekelijks projecten af. Bekijk onze projectenpagina voor foto’s van ons laatste werk in de regio Helmond.

Dakkapel renovatie en verwijderen van vogelnesten

Via onderstaande links leest u meer over de expertises van Dakgroep Zuid - Dakdekkers Helmond.

Contact opnemen met Dakgroep Zuid

Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u met spoed een dakdekker nodig? Neem dan contact op met onze vestiging in Helmond via 0492-700244 of stel ons uw vraag via onderstaand contactformulier.

 • * velden zijn verplicht.

Dakdekker nodig?

Neem contact op!
 • 24/7 Service
 • Vakkundig
 • 10 Jaar garantie
 • Klantvriendelijk
 • Altijd snel ter plaatse

Onze vestigingen

Met spoed een dakdekker nodig? Neem contact op met een van onze lokale vestigingen. De dakdekkers van Dakgroep Zuid zijn 24/7 bereikbaar en snel ter plaatse.

Onze specialiteiten

 • Dak of Dakgootlekkage

  Dak of Dakgootlekkage

 • Nokvorsten

  Nokvorsten

 • Pannendak

  Pannendak

 • Schoorstenen

  Schoorstenen