Bitumen dakbedekking Tilburg

Heeft u een overkapping laten plaatsen waar u heerlijk onder kunt zitten? Of wilt u een extra schuurtje voor uw gereedschap en fietsen? De dakdekkers van Dakgroep Zuid brengen bitumen dakbedekking aan, zodat het dak waterdicht is. De bitumen dakbedekking staat ook wel bekend als een dakleren dak. Het merendeel van de platte daken, zoals aanbouwen, veranda’s en dakkapellen zijn voorzien van een bitumen dak.

013-2032404 Offerte aanvragen

Overige diensten van Dakgroep Zuid

Naast het aanbrengen van bitumen dakbedekking zijn we natuurlijk inzetbaar voor andere diensten. U kunt ons bijvoorbeeld ook bellen voor:

Wilt u weten wat uw werkzaamheden gaan kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onze offertepagina. We nemen binnen 24 uur contact met u op om de werkzaamheden te bespreken.

Wat is een bitumen dak eigenlijk?

Bitumen dakbedekking is een hoogwaardige en duurzame bouwstof. Hij is namelijk gemaakt van aardolie. Het is niet gemakkelijk om bitumen uit aardolie te halen. Veel mensen denken dat er teer aanwezig is in bitumen, dit is echter niet waar. Een dak dat bekleed is met bitumen heeft een gemiddelde levensduur van ongeveer 10 tot 15 jaar. Gelukkig kunt u de levensduur verlengen door uw dakbedekking eens in de zoveel tijd te controleren en reparaties uit te laten voeren.

Waarom kiezen voor Dakgroep Zuid?

U kiest voor de specialisten van Dakgroep Zuid, omdat we gespecialiseerd zijn in alle werkzaamheden rondom daken, dus ook in het vakkundig aanbrengen van een bitumen dak. Een bitumen dak is erg gewild om de vele voordelen ervan. Om ervoor te zorgen dat u de juiste beslissing neemt, hebben we alle voordelen van bitumen dakbedekking voor u op een rijtje gezet.

De voordelen van een bitumen dak

Zoals hierboven benoemd, gaat bitumen dakbedekking 10 tot 15 jaar mee. Daarnaast is het materiaal erg makkelijk om mee te werken en zorgt het ervoor dat uw overkapping of schuur waterdicht is. Het materiaal is geschikt voor verschillende doeleinden doordat het erg flexibel is. Dit alles zorgt ervoor dat een bitumen dak tegen verschillende weerstypen bestand is. Zo kan het tegen een flinke regen- en hagelbui, maar ook tegen de heerlijke zonnige dagen. Kort samengevat zijn de voordelen:

 • Het flexibele materiaal
 • Een lange levensduur
 • De waterdichtheid

Garanties van bitumen dakbedekking bij Dakgroep Zuid

Veel dakdekkers werken met EPDM dakbedekking of kunststofdaken. Bij Dakgroep Zuid werken we alleen met de beste kwaliteit bitumen, zoals als IKO bitumen. De A-merk dakbedekking heeft een nog langere levensduur dan de niet-A-merken bitumen dakbedekking. En dat werkt alleen maar in uw voordeel.

Het afwerken van de dakrand

Bij het aanbrengen van een bitumen dak hoort het netjes afwerken van de dakrand. We werken uw dakrand af door gebruik te maken van een zogeheten daktrim. Een andere benaming voor een daktrim is een dakrandprofiel. Met een daktrim weten we zeker dat uw bitumen dak niet wegwaait én daarbij is uw dak netjes afgewerkt. Daarnaast zorgt een daktrim ervoor dat de dakbedekking extra waterdicht is. Wanneer we de dakbedekking op een plat dak monteren, zorgen we voor een goede regenwaterafvoer.

Contact opnemen met Dakgroep Zuid in Tilburg

Heeft u vragen over bitumen dakbedekking of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Vul dan onderstaand contactformulier in.

 • * velden zijn verplicht.

Dakdekker nodig?

Neem contact op!
 • 24/7 Service
 • Vakkundig
 • 10 Jaar garantie
 • Klantvriendelijk
 • Altijd snel ter plaatse

Onze vestigingen

Met spoed een dakdekker nodig? Neem contact op met een van onze lokale vestigingen. De dakdekkers van Dakgroep Zuid zijn 24/7 bereikbaar en snel ter plaatse.

Onze specialiteiten

 • Dak of Dakgootlekkage

  Dak of Dakgootlekkage

 • Nokvorsten

  Nokvorsten

 • Pannendak

  Pannendak

 • Schoorstenen

  Schoorstenen