Op zoek naar een dakdekker?

Dakdekker Roermond

Het dak is misschien wel het belangrijkste onderdeel van uw huis of bedrijfspand; wanneer er problemen ontstaan, wilt u deze natuurlijk zo snel mogelijk oplossen. De ervaren dakdekkers van Dakgroep Zuid in Roermond zijn gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van daken en schoorstenen. Heeft u met spoed een dakdekker nodig? Doordat we 24/7 bereikbaar zijn, is er altijd snel een dakdekker ter plaatse.

Bel 073-2032451 Offerte aanvragen

Reparatie en onderhoud van daken en schoorstenen

Onze ervaren en vakkundige dakdekkers brengen uw dak van dakgoot tot schoorsteen in optimale conditie. In onderstaande tabel vindt u meer informatie over onze verschillende diensten:

Lekkage verhelpen

Wanneer u last heeft van lekkage, kan dit door een beschadiging aan het dak komen, maar ook een verstopte dakgoot kan de boosdoener zijn. Onze dakdekkers stellen snel de oorzaak van de lekkage vast en voeren wanneer dit nodig is direct een spoedreparatie uit.  

Daklekkage

Werkzaamheden schoorsteen

Van het repareren van schade na een storm tot het verwijderen van vogelnesten: onze dakdekkers zorgen ervoor dat u uw schoorsteen veilig kunt gebruiken. Hierbij bieden we u altijd een garantietermijn van tien jaar. Eventuele herstelwerkzaamheden voeren we gratis voor u uit.

Schoorstenen

Onderhoudscontract

Voorkomen is beter dan genezen. Dit bekende gezegde is ook van toepassing op de staat van uw dak en schoorsteen. Wanneer u een onderhoudscontract bij ons afsluit, komen we uw dak of schoorsteen een aantal keer per jaar controleren en voeren we eventuele werkzaamheden direct voor u uit.

Onderhoudscontract

Dakreparatie en -onderhoud voor een vaste prijs

Bij Dakgroep Zuid spreken we altijd een vaste prijs met u af voor we beginnen met de werkzaamheden. Hierdoor weet u altijd waar u aan toe bent en betaalt u nooit meer dan gedacht. Zijn onze dakdekkers langer bezig of is er toch meer materiaal nodig? Ook dan blijft de prijs hetzelfde.

Eerdere projecten van Dakgroep Zuid in Roermond

Op onze projectenpagina vindt u foto’s van eerdere projecten van Dakgroep Zuid.

Gratis dakinspectie in Roermond

Door problemen aan het dak of de schoorsteen vroeg te tackelen, voorkomt u dat deze erger worden. Woont u in een oud huis of heeft u misschien last van vochtige plekken op het plafond? Onze dakdekkers in Roermond komen kosteloos het dak inspecteren en stellen direct een offerte voor u op.

Gratis dakinspectie

Heeft u met spoed een dakdekker nodig in Roermond? Neem dan contact op via 047 520 2118.”

De diensten van Dakgroep Zuid in Roermond

Wilt u meer weten over de specialiteiten van onze dakdekkers? Via onderstaande links vindt u meer informatie over de verschillende diensten van Dakgroep Zuid.

Contact opnemen voor een dakdekker in Roermond

Heeft u in Roermond met spoed een dakdekker nodig of wilt u meer weten over het aanvragen van een offerte bij Dakgroep Zuid? Neem voor al uw vragen gerust contact met ons op via 047 520 2118 of stel ons uw vraag via onderstaand contactformulier.

 • * velden zijn verplicht.

Dakdekker nodig?

Bel 073 203 2451
 • 24/7 Service
 • Vakkundig
 • 10 Jaar garantie
 • Klantvriendelijk
 • Altijd snel ter plaatse

Onze vestigingen

Met spoed een dakdekker nodig? Neem contact op met een van onze lokale vestigingen. De dakdekkers van Dakgroep Zuid zijn 24/7 bereikbaar en snel ter plaatse.

Onze specialiteiten

 • Dak of Dakgootlekkage

  Dak of Dakgootlekkage

 • Nokvorsten

  Nokvorsten

 • Pannendak

  Pannendak

 • Schoorstenen

  Schoorstenen