Op zoek naar een dakdekker in Sittard?

Dakdekker Sittard

De dakdekkers van Dakgroep Zuid zijn inzetbaar voor het oplossen van alle gebreken aan uw dak. Of het nu gaat om het oplossen van een lekkage of het leggen van nieuwe bitumen dakbedekking, we nemen elke klus aan. Ook zijn we gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van schoorstenen en het plaatsen van dakkapellen. Heeft u met spoed een dakdekker nodig in Sittard? Neem dan contact met ons op.

Bel 046-2021179 Offerte aanvragen

Gratis dakinspectie

Dakdekkersbedrijf Dakgroep Zuid komt bij u in Sittard langs voor een gratis dakinspectie. Hier controleren we de status van de dakbedekking, dakpannen, het houtwerk en isolatiemateriaal. Binnenshuis letten we op vocht- of schimmelplekken. We geven u na de dakinspectie een vakkundig advies.

24/7 spoedservice

Heeft u met spoed een dakdekker nodig in Sittard? Bij Dakgroep Zuid hanteren we een 24/7 service. Onze dakdekkers repareren en leggen verschillende typen daken in Sittard: dakpannen, nokvorstenkantpannen en 
bitumen dakbedekking. U krijgt 10 jaar garantie op de door ons aangelegde of gerepareerde dakbedekking

Gratis offerte aanvragen

We begrijpen dat u niet voor verrassingen wilt komen te staan. Vraag daarom nu een gratis offerte aan bij de specialisten van Dakgroep Zuid.

Dakgroep Zuid: de dakdekker in Sittard voor onderhoud aan uw dak

Door de verschillende weersomstandigheden in ons land heeft een dak het zwaar te verduren. Hierdoor ontstaan lekkages of komen dakpannen los. Om dit te voorkomen is het laten controleren en onderhouden van uw dak een slimme zet. Mochten we schade of een lekkage vinden, dan lossen we deze zo snel mogelijk op.  

Schoorstenen repareren

Het onderhouden en repareren van schoorstenen zit ook in het ’vakkenpakket’ van de dakdekkers van Dakgroep Zuid. Een verouderde schoorsteen werkt minder goed en brengt een aantal risico’s met zich mee. Zo is een verouderde schoorsteen slecht voor de gezondheid en is kans op een woningbrand erg groot. Van het renoveren van uw schoorsteen tot aan het verwijderen van een vogelnest. De dakdekkers gaan graag aan de slag!

Gratis dakinspectie aanvragen

Waarom schakelt u dakdekkers in?

Het uitvoeren van werkzaamheden op uw dak kan vrij ingewikkeld worden wanneer u niet precies weet wat u aan het doen bent. Heeft u problemen met uw dak, schoorsteen, dakkapel of heeft u last van vogels onder uw dakpannen? Schakel dan de specialisten van Dakgroep Zuid in. Wanneer u de werkzaamheden op en rondom uw dak professioneel laat uitvoeren, profiteert u van onderstaande voordelen:

 

 • U hoeft zelf niets te doen, de specialisten nemen al het werk uit handen.
 • Door onze ervaren dakdekkers bent u verzekerd van een hoge kwaliteit.
 • Onze dakdekkers kijker verder dan alleen het probleem, ze geven een compleet advies.
 • U bespaart geld doordat u zelf geen gereedschappen hoeft aan te schaffen.

Bel 046-2021179 Offerte aanvragen

Alle diensten van Dakgroep Zuid in Sittard

De vakkundige dakdekkers van Dakgroep Zuid zijn inzetbaar voor verschillende diensten aan uw dak. U vindt meer informatie over onze diensten door op de link te klikken.

Kosten dakdekker Sittard

De kosten van onze diensten spreken we graag van tevoren met u af, door middel van een offerte. Zo weet u waar u aan toe bent. Blijkt achteraf dat we meer materiaal nodig hebben? Of dat de dakdekkers in Sittard langer bezig zijn geweest? Dan veranderen de kosten niet.

Waardoor wordt de prijs op gebaseerd?

De reden dat we geen vaste bedragen kunnen noemen heeft te maken met het feit dat de totaalprijs afhankelijk is van een aantal verschillende factoren, namelijk:

 • Het type werkzaamheden: de kosten voor het verwijderen van een vogelnest zijn anders dan die voor het plaatsen van een compleet nieuw dak.
 • Het soort dakbedekking: kiest u dakpannen of een bitumen dakbedekking?
 • Het benodigde aantal personeel: is uw klus te klaren door een specialist of zijn er meer specialisten nodig?

Bekijk de resultaten van onze eerdere opdrachten

Benieuwd naar het werk van de dakdekkers in Sittard? Op onze projectenpagina staan foto’s van eerdere projecten.

Levensduur van uw dak verlengen door een onderhoudscontract

Het is mogelijk om bij Dakgroep Zuid een onderhoudscontract aan te gaan. De dakdekkers komen na het afsluiten van een onderhoudscontract een aantal keer per jaar bij u in Sittard langs, om uw dak te inspecteren en uw dakgoten te reinigen. U bepaalt hoe vaak dit gebeurt. De levensduur van uw dak stijgt, doordat onzichtbare lekkage en slijtage tijdig worden opgespoord. Daarnaast controleren we uw afvoerbuizen en de afwerking van Veluxramen, dakgoten en waterafvoerbuizen.

Bij schade door achterstallig onderhoud – wat een vorm is van nalatigheid – keert de verzekering vaak niets uit. Met een onderhoudscontract kunt u bewijzen dat het niet om nalatigheid gaat. Interesse in een onderhoudscontract? Neem contact op door te bellen naar 046-2021179 of mail naar info@dakgroepzuid.nl.

Meer over onderhoudscontracten

Werkgebied in Sittard

Dakgroep Zuid werkt overal in Sittard. Heeft uw dak een onderhoudsbeurt nodig? Wij werken onder andere in

 • Lindenheuvel
 • Kemperkoul
 • Limbrichterveld
 • Oud-Geleen
 • Kluis
 • Centrum
 • Sittard-Geleen

Reviews Dakgroep Zuid Sittard

Snel geholpen door de mannen. Netjes opgelost en schoon achtergelaten zoals het hoort!

Ik had met spoed een monteur nodig voor mijn schoorsteen. Die moest gerepareerd worden na de storm van vannacht. De monteurs waren er binnen 24 uur bij.

Snel en vakkundig mijn dak gerepareerd!

Veelgestelde vragen

Wanneer is Dakgroep Zuid Sittard te bereiken?

Dakgroep Zuid biedt 24/7 service. U kunt ons dus altijd bereiken via 046-2021179.

Hoeveel kost een dakinspectie in Sittard?

Bij Dakgroep Zuid is een eerste dakinspectie gratis. Daarna kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten. Wij komen dan 2 keer per jaar langs om uw dak te inspecteren. Hiermee kunnen hoge reparatiekosten worden voorkomen.

Wat gebeurt er tijdens een dakinspectie?

Er wordt gekeken naar schade aan uw dak. Dit kan een lekkage zijn, maar er kan ook iets mis zijn met de dakbedekking of dakpannen. Ook kijkt de dakdekker naar vocht en schimmel op het plafond en de binnenmuren en naar het isolatiemateriaal.

Wat veroorzaakt schade aan uw dak?

Slecht onderhoud kan ervoor zorgen dat er een lekkage ontstaat. Daarnaast zijn er spontane schades die ontstaan bij storm, regen en temperatuurwisselingen. Tijdens een dakinspectie lopen we alles na en proberen we de problemen voor te zijn om hoge reparatiekosten te voorkomen.

Hoelang duurt het plaatsen van een nieuw dak?

Het compleet verwijderen van het oude dak en het aanbrengen van het nieuwe dak is een tijdrovende klus. Meestal hebben onze dakdekkers enkele weken nodig om uw dak compleet te vernieuwen. Wanneer we klaar zijn met uw dak, bent u verzekerd van een kwalitatief dak met een uitstekende isolatie.

Kan ik zelf ook een dakinspectie uitvoeren?

We raden altijd aan om ook zelf de status van uw dak goed in de gaten te houden. Controleer op lekkages of beschadigingen. Voor een uitvoerige inspectie en eventuele reparaties aan en rondom uw dak adviseren we toch altijd ervaren dakdekkers in te schakelen. Zo weet u zeker dat uw dak in topconditie blijft.

Ik heb een daklekkage, wat nu?

Wanneer u een lekkage ontdekt is het belangrijk om zo snel mogelijk een dakdekker in te schakelen. Onze specialisten van Dakgroep Zuid zijn 24/7 bereikbaar in Sittard. Ga daarna vervolgens op zoek naar de oorzaak en zorg ervoor dat het water geen schade kan aanbrengen. Druppelt het water op de vloer? Zet er dan een emmer onder om uw vloer te beschermen.

Contact met Dakgroep Zuid in Sittard

Wilt u een gratis dakinspectie aanvragen? Of heeft uw dak een onderhoudsbeurt nodig? Bel ons op 046-2021179 of vraag via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan.

 • * velden zijn verplicht.

Dakdekker nodig?

Neem contact op!
 • 24/7 Service
 • Vakkundig
 • 10 Jaar garantie
 • Klantvriendelijk
 • Altijd snel ter plaatse

Onze vestigingen

Met spoed een dakdekker nodig? Neem contact op met een van onze lokale vestigingen. De dakdekkers van Dakgroep Zuid zijn 24/7 bereikbaar en snel ter plaatse.

Onze specialiteiten

 • Dak of Dakgootlekkage

  Dak of Dakgootlekkage

 • Nokvorsten

  Nokvorsten

 • Pannendak

  Pannendak

 • Schoorstenen

  Schoorstenen