Laat uw dak tijdig controleren om veel narigheid en onkosten te voorkomen

Gratis dakinspectie

Wanneer u regelmatig een dakinspectie laat uitvoeren kunt u beginnende schades snel ontdekken en blijft uw dak in een goede staat. U ontdekt schade hierdoor namelijk voordat deze zich uitbreidt.  Hierdoor voorkomt u hoge kosten. Bij Dakgroep Zuid begrijpen we dat u de kosten zo laag mogelijk wilt houden, daarom voeren wij een gratis dakinspectie voor u uit. Hierbij kunt u deskundig advies verwachten, zodat u precies weer waar u aan toe bent.

Bel 073-2032451 Gratis dakinspectie aanvragen

Wat kan er worden ontdekt?

Slecht weer is vaak de oorzaak van een daklekkage. Wanneer het stormt of waait kunnen dakpannen verschuiven, door de ruimte die ontstaat kan er water naar binnen sijpelen. Ook kunnen algen of mos de oorzaak zijn van lekkage aan het dak, als de algen niet tijdig worden verwijderd. Het vocht in de algen of het mos bevriest in de winter, waardoor het de toplaag van de pannen beschadigd. Het gevolg is dat de pannen zullen breken. Wij willen ervoor zorgen dat lekkage wordt voorkomen, daarom voert Dakgroep Zuid een gratis dakinspectie voor u uit! Tijdens een gratis dakinspectie is het ook mogelijk dat er slijtage ontdekt wordt. De slijtage van een dak wordt herkend aan kleine blaasjes met enkele millimeters doorsnede, deze blaasjes kunnen uitgroeien tot blaasjes van ruim een centimeter. Een te hoog vochtgehalte tijdens het aanbrengen van de dakbedekking, is de meest voorkomende oorzaak van de slijtage. De blaasjes worden zichtbaar bij warm en droog weer. Wij kunnen de dakslijtage voor u herkennen tijdens een gratis dakinspectie, na de inspectie kunnen we een deskundigadvies uitbrengen en gelijk een afspraak maken om de schade te verhelpen.

Wat wordt er gedaan bij een dakinspectie?

Het liefst heeft u geen schade aan uw dak. Dat begrijpen we bij Dakgroep Zuid. Daarom voeren wij een gratis dakinspectie uit. Hieruit volgt een deskundig advies door onze specialisten. Bij een gratis dakinspectie wordt uw dak gecontroleerd op gebreken. Hierbij wordt er gekeken naar de toestand van de dakbedekking, de dakpannen, het houtwerk en isolatiemateriaal. Ook wordt er gecontroleerd of er vocht en schimmel op de binnenmuren en plafond aanwezig zijn.

Dakgroep Zuid is uw specialist

Dakgroep Zuid is te vinden op verschillende locaties in Noord-Brabant en Limburg. Wilt u contact opnemen met een specifieke vestiging? Dan kunt u op onze contactpagina kijken voor de telefoonnummers per vestiging. Via onze website geven wij u graag een compleet beeld van ons bedrijf en de werkzaamheden die wij uitvoeren. Ons personeel is gemotiveerd en gespecialiseerd, ze voeren de werkzaamheden uit naar wens van de klant. U kunt ons daarbij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken en zijn altijd snel ter plaatse. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor een gratis dakinspectie door het contactformulier in te vullen. We nemen dan binnen één werkdag contact met u op.

Gratis dakinspectie aanvragen

 • * velden zijn verplicht.

Dakdekker nodig?

Neem contact op!
 • 24/7 Service
 • Vakkundig
 • 10 Jaar garantie
 • Klantvriendelijk
 • Altijd snel ter plaatse

Onze vestigingen

Met spoed een dakdekker nodig? Neem contact op met een van onze lokale vestigingen. De dakdekkers van Dakgroep Zuid zijn 24/7 bereikbaar en snel ter plaatse.

Onze specialiteiten

 • Dak of Dakgootlekkage

  Dak of Dakgootlekkage

 • Nokvorsten

  Nokvorsten

 • Pannendak

  Pannendak

 • Schoorstenen

  Schoorstenen