Op zoek naar een dakdekker?

Dakdekker Oss

Het dak is een belangrijk onderdeel van een huis of bedrijfspand en wanneer er problemen ontstaan, wilt u deze natuurlijk zo snel mogelijk laten verhelpen. Onze dakdekkers in Oss brengen uw dak in perfecte staat en zorgen ervoor dat het weer voor lange tijd meegaat. Heeft u met spoed een dakdekker nodig? We zijn 24/7 bereikbaar en staan binnen een uur voor de deur!

Bel 0412-250004 Offerte aanvragen

Dakbedekking en -reparatie in Oss

Van het plaatsen van schoorsteenkappen tot het renoveren van dakkapellen: onze dakdekkers in Oss zijn breed inzetbaar en voeren elk project vakkundig en professioneel uit. Doordat we altijd vooraf een prijs afspreken, komt u bovendien nooit voor onverwachte kosten te staan.

Dakreparatie en -onderhoud

Voor onze dakdekkers is geen week hetzelfde. Terwijl we de ene dag bezig zijn met onderhoudswerkzaamheden repareren we de volgende dag meerdere lekkende daken. Klik op onderstaande button voor meer informatie over onze diensten.

Daken

Schoorstenen

Ook voor het verwijderen van vogelnesten, het renoveren van schoorstenen en het plaatsen van schoorsteenkappen kunt u bij Dakgroep Zuid in Oss terecht. U ontvangt altijd tien jaar garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden.

Schoorstenen

Gratis dakinspectie

Door regelmatig de status van het dak te laten controleren, voorkomt u vervelende situaties als daklekkage en hoge kosten. Onze dakdekkers in Oss voeren de dakinspectie gratis voor u uit en herstellen schade, wanneer u dit wilt, direct.

Dakinspectie

“Bij Dakgroep Zuid profiteert u altijd van een garantietermijn van tien jaar!”

De voordelen van een onderhoudscontract

Dakgroep Zuid biedt u de mogelijkheid om een onderhoudscontract/ af te sluiten. We komen dan een aantal keer per jaar bij u langs; tijdens een onderhoudsbeurt reinigen we uw dak en repareren we eventuele schade direct. Met een onderhoudscontract voorkomt u dat schade erger wordt, waardoor uw dak in optimale conditie blijft.

Tarieven van een dakdekker in Oss

Wanneer u een offerte bij ons aanvraagt, ontvangt u een duidelijke voorstel met een vaste prijs. Dit betekent dat de prijs die we hierin voorstellen niet verandert door onvoorziene omstandigheden. Kunnen we niet de hele dag doorwerken door slecht weer of blijken we meer materiaal nodig te hebben dan gedacht? Ook dan blijft de prijs hetzelfde.

Benieuwd naar eerdere projecten van onze dakdekkers?

Onze ervaren dakdekkers hebben in de regio Oss al vele projecten afgerond. Bekijk onze projectenpagina voor foto’s van ons laatste werk.

Dakpannen levering of vogelnest verwijderen

Onze ervaren dakdekkers zijn breed inzetbaar; via onderstaande links vindt u meer informatie over de uiteenlopende specialisaties van het team van Dakgroep Zuid.

Contact opnemen voor een dakdekker in Oss

Wilt u meer weten over onze onderhoudscontracten of heeft u een vraag over de diensten van Dakgroep Zuid? Stel ons gerust uw vraag door te bellen naar 041 225 0004 of stuur ons een bericht via onderstaand contactformulier. We ontdekken graag wat we voor u kunnen betekenen!

 • * velden zijn verplicht.

Dakdekker nodig?

Neem contact op!
 • 24/7 Service
 • Vakkundig
 • 10 Jaar garantie
 • Klantvriendelijk
 • Altijd snel ter plaatse

Onze vestigingen

Met spoed een dakdekker nodig? Neem contact op met een van onze lokale vestigingen. De dakdekkers van Dakgroep Zuid zijn 24/7 bereikbaar en snel ter plaatse.

Onze specialiteiten

 • Dak of Dakgootlekkage

  Dak of Dakgootlekkage

 • Nokvorsten

  Nokvorsten

 • Pannendak

  Pannendak

 • Schoorstenen

  Schoorstenen