Is uw dakkapel aan renovatie toe?

Dakkapel renovatie

Heeft u een dakkapel welke toe is aan renovatie? Dan bent u bij Dakgroep Zuid aan het juiste adres. Onze professionele dakbedekkers zorgen er op professionele wijze voor dat uw dak weer in orde is. Door verschillende oorzaken kan dakkapel renovatie nodig zijn. Onze experts kunnen wat de oorzaak ook is, ervoor zorgen dat uw dakkapel weer volledig in orde is. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die er zijn voor dakkapel renovatie bij Dakgoep Zuid? Op deze pagina geven we u alle informatie.

Wilt u liever direct contact met ons opnemen? Via deze pagina kunt u direct een afspraak met ons maken! U kunt hier ook terecht wanneer u spoedhulp nodig heeft.

Bel 073-2032451 Contact opnemen

Een bitumen dakbedekking

Een veel voorkomende soort dakbedekking is bitumen dakbedekking. De meeste platte daken in Nederland worden voorzien met deze bedekking. Bitumen is een aardolieproduct en een hoogwaardige bouwstof. Er is geen teer aanwezig De gemiddelde levensduur van een bitumen plat dak is ongeveer 10 tot 15 jaar.  Kleine reparaties kunnen overigens wel de levensduur met een aantal jaar verlengen.  De bitumen dekking is in verschillende soorten te verkrijgen. Wij werken altijd met A-merken, zoals IKO Bitumen heeft een aantal eigenschappen, waardoor het goed gebruikt kan worden als dakbedekking:

 Eenvoudig te verwerken (flexibel)
 Hecht goed aan bitumenondergrond
 Waterdicht op zeer lange termijn

 

Daktrim / afvoeren

De afwerking van de dakrand gebeurt middels een daktrim. Door de daktrim de bevestigen aan de dakrand, wordt de dakrand waterdicht afgewerkt. Door regenval heeft een plat dak een afvoer nodig om het regenwater af te voeren. Dit wordt door ons gemonteerd.

 

Loodrenovatie dakkapel

Het loodwerk rondom een dakkapel dient te zorgen voor een regen- en sneeuw dichte aansluiting tussen het dak en de dakkapel. Mocht het loodwerk loshangen of mochten er scheuren in het loodwerk zitten, zorgt het niet meer voor een regen- en sneeuw dichte aansluiting tussen het dak en de dakkapel. Dit zorgt voor lekkages. Dakgroep Zuid renoveert het lood rondom uw dakkapel, hiermee voorkomt u dat de schade zich verder uitbreid.

 

Vraag een gratis dakinspectie aan bij Dakgroep Zuid – Dakkapel Renovatie

Twijfelt u of uw dakkapel aan renovatie toe is? Wij komen graag geheel vrijblijvend een dakinspectie bij u uitvoeren. Tijdens een dakinspectie nemen wij alle belangrijke elementen van uw dak onder de loep. Uiteraard kijken we ook gronding naar uw dakkapel. Een dakinspectie kunt u eenvoudig aanvragen via de website!

 

Waarom kiezen voor Dakgroep Zuid?

Dakgroep Zuid is de specialist op het gebied van dak reparaties en renovaties. Naast een 24/7 service bieden we u ook nog eens 10 jaar garantie op onze werkzaamheden. Doordat we in het gehele land actief zijn vanuit meerdere vestigingen, zijn we snel ter plaatse.

 

Neem contact met ons op!

Wilt u een dakkapel renovatie uit laten voeren door Dakgroep Zuid? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.  We helpen u graag op vakkundige wijze om uw dakkapel te renoveren! Daarbij zijn we ook nog eens actief in heel Nederland! Is uw dakkapel niet toe aan renovatie maar heeft u bijvoorbeeld last van daklekkage? Ook dan kunt u gebruik maken van onze diensten.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

 • * velden zijn verplicht.

Dakdekker nodig?

Neem contact op!
 • 24/7 Service
 • Vakkundig
 • 10 Jaar garantie
 • Klantvriendelijk
 • Altijd snel ter plaatse

Onze vestigingen

Met spoed een dakdekker nodig? Neem contact op met een van onze lokale vestigingen. De dakdekkers van Dakgroep Zuid zijn 24/7 bereikbaar en snel ter plaatse.

Onze specialiteiten

 • Dak of Dakgootlekkage

  Dak of Dakgootlekkage

 • Nokvorsten

  Nokvorsten

 • Pannendak

  Pannendak

 • Schoorstenen

  Schoorstenen