Op zoek naar een dakdekker?

Dakdekker Venray

Dakdekker Venray? Op zoek naar een dakdekker in Venray? Als u een lekkage aan uw dak heeft kan dit heel vervelend zijn. Het liefst heeft u in dat geval dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Bent u woonachtig in Venray en omgeving? En bent u op zoek naar een lokale dakdekker uit Venray? Dan bent u bij Dakgroep Zuid aan het juiste adres. Al meer dan tien jaar zorgen wij ervoor dat vele daken in goede conditie zijn en repareren wij allerlei soorten schades aan daken. Op deze pagina geven wij u meer informatie over ons als dakdekker Venray en beschrijven wij de verschillende diensten wij u aanbieden.

Bel 0478-700533 Offerte aanvragen

Wilt u direct een afspraak maken omdat u bijvoorbeeld lekkage heeft? Neem dan contact op met onze vestiging in Venray via: 0478-700533.

Voorkom dat de schade erger zal worden

Het ene dak is sterker dan de ander, toch kan een hevige storm ervoor zorgen dat zelfs de sterkste daken schade oplopen. Dit kan schade aan de nokvorst zijn of bijvoorbeeld loszittende dakpannen. In beide gevallen is het verstandig om deze schade direct te laten repareren. Als u schades laat zitten, worden deze in de regelmaat vele malen erger. Dit brengt een hoop extra kosten met zich mee waar u niet op zit te wachten.

Wij komen graag uw dak bekijken

Twijfelt u of het de moeite waard is om uw dak te laten repareren? Of wilt u weten in welke staat uw dak verkeerd? Dakgroep Zuid / Dakdekker Venray komt graag bij u langs om een gratis dakinspectie uit te voeren. Wanneer u een dakinspectie door deze dakdekker uit Venray laat uitvoeren wordt uw dak grondig bekeken op allerlei belangrijke punten. Wanneer wij schades constateren zullen wij deze aan u kenbaar maken. Indien gewenst kunnen wij deze tegen voordelige prijzen voor u repareren.

Zorgt dat uw dak altijd in goede conditie is

Heeft u een kwetsbaar dak? Of wilt u dat beginnende schades direct worden opgemerkt? Dan kunt u bij Dakgroep Zuid / Dakdekker Venray een onderhoudscontract afsluiten. Als u een onderhoudscontract heeft afgesloten komt Dakgroep Zuid één of twee keer per jaar bij u langs om uw dak grondig na te kijken. Daarnaast reinigen wij uw dak en dakgoot. Hierdoor gaat uw dak veel langer in een goede staat mee dan wanneer u besluit uw dak niet te onderhouden. Wilt u meer weten over een onderhoudscontract? Wij leggen graag aan u uit welke mogelijkheden er zijn.

Wij renoveren ook dakkapellen en schoorstenen

Naast daken repareren en onderhouden wij ook schoorstenen. Het kan namelijk zo maar zijn dat uw schoorsteen verstopt zit of dat er bijvoorbeeld een vogelnest in uw schoorsteen zit. Ook in die situatie helpt Dakgroep Zuid u graag om de situatie op te lossen. Daarnaast renoveren wij ook dakkapellen. Wat het probleem op uw dak ook is, Dakgroep Zuid is de dakdekker uit Venray die het probleem voor u kan verhelpen.

Informeer eens naar de mogelijkheden

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij hebben? Of wilt u direct een afspraak met ons inplannen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 • * velden zijn verplicht.

Dakdekker nodig?

Neem contact op!
 • 24/7 Service
 • Vakkundig
 • 10 Jaar garantie
 • Klantvriendelijk
 • Altijd snel ter plaatse

Onze vestigingen

Met spoed een dakdekker nodig? Neem contact op met een van onze lokale vestigingen. De dakdekkers van Dakgroep Zuid zijn 24/7 bereikbaar en snel ter plaatse.

Onze specialiteiten

 • Dak of Dakgootlekkage

  Dak of Dakgootlekkage

 • Nokvorsten

  Nokvorsten

 • Pannendak

  Pannendak

 • Schoorstenen

  Schoorstenen