Op zoek naar een dakdekker?

Dakdekker Venlo

Onze vakkundige dakdekkers hebben al vele huizen in Venlo en omgeving voorzien van dakbedekking, dakpannen en dakbeschot. Op deze pagina vindt u meer informatie over de expertises van onze dakdekkers en onze werkwijze. Wilt u direct contact opnemen met onze vestiging in Venlo? Dat kan via 077-2086001.

Bel 077-2086001 Offerte aanvragen

Dak reparatie, dak bedekken of dak inspectie

Bij Dakgroep Zuid kunt u terecht voor verschillende diensten op het gebied van onderhoud en reparatie van daken:

Dak- of dakgootlekkage

Als uw dak of schoorsteen schade heeft opgelopen, is het goed om hier direct wat aan te doen. Wanneer u de dak- of dakgootlekkage niet direct herstelt, kan de schade snel veel groter worden waardoor u meer geld kwijt bent aan eventuele reparaties.

Onderhoudscontract

Omdat we weten dat het lastig is om gebreken van het dak op te merken, biedt Dakgroep Zuid u de mogelijkheid om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. We controleren uw dak dan een aantal keer per jaar en herstellen eventuele schade direct.

Gratis dakinspectie

Tijdens een vrijblijvende dakinspectie controleert een vakkundige dakdekker de staat van het dak, de schoorsteen en de regenpijpen. Indien we schade ontdekken, stellen we een heldere offerte op en herstellen we de schade zo snel mogelijk.

Kosten dakdekker Venlo

Als kiest voor een dakdekker van Dakgroep Zuid, kiest u voor duidelijkheid. Door onze jarenlange ervaring repareren we uw dak vakkundig, zodat het dak weer een lange tijd meegaat. Hierbij werken onze dakdekkers altijd voor een vaste prijs die niet verandert bij slecht weer of onvoorziene werkzaamheden. We bieden daarnaast altijd een garantietermijn van tien jaar.

Neem contact op via 077-2086001 voor een gratis dakinspectie

Bekijk onze eerdere projecten

Benieuwd naar eerdere projecten van Dakgroep Zuid? Op onze projectpagina vindt u foto’s van het laatste werk van onze dakdekkers.

Ontstaan van schade aan dak of schoorsteen

Schade kan door meerdere factoren ontstaan. Zo slijten dakgoten door regen en vorst en gaan dakpannen door een storm soms loszitten. Hierdoor ontstaan beginnende lekkages die snel groter worden wanneer u de schade niet op tijd laat herstellen.

Onderhoud en reparatie van daken

Door onze jarenlange ervaring met reparatie en onderhoud kunnen onze dakdekkers elk dak weer in goede conditie brengen. Via onderstaande links leest u meer over onze diensten.

Contact opnemen met Dakgroep Zuid

Heeft u met spoed een dakdekker nodig in Venlo of wilt u meer weten over onze onderhoudscontracten? Neem voor deze en al uw andere vragen contact op met onze vestiging in Venlo.

Dakdekker Venlo

Tel: 077-2086001
E-mail: info@dakgroepzuid.nl

 • * velden zijn verplicht.

Dakdekker nodig?

Neem contact op!
 • 24/7 Service
 • Vakkundig
 • 10 Jaar garantie
 • Klantvriendelijk
 • Altijd snel ter plaatse

Onze vestigingen

Met spoed een dakdekker nodig? Neem contact op met een van onze lokale vestigingen. De dakdekkers van Dakgroep Zuid zijn 24/7 bereikbaar en snel ter plaatse.

Onze specialiteiten

 • Dak of Dakgootlekkage

  Dak of Dakgootlekkage

 • Nokvorsten

  Nokvorsten

 • Pannendak

  Pannendak

 • Schoorstenen

  Schoorstenen