Op zoek naar een dakdekker?

Dakdekker Bergen op Zoom

Dakdekker Bergen op Zoom? Woont u in Bergen op Zoom en bent u op zoek naar een dakdekker? Zoek dan niet langer en laat uw dakdekker werkzaamheden uitvoeren door Dakgroep Zuid. Wij zijn al jarenlang de dakdekker in de regio Bergen op Zoom waar u terecht kunt voor al uw reparaties omtrent uw dak. Vanuit onze vestiging in Bergen op Zoom voorzien wij vele huishoudens van een schadevrij dak. Op deze pagina geven wij u meer informatie over Dakgroep Zuid uit Bergen op Zoom

Bel 0164-700245 Offerte aanvragen

Laat uw dak repareren indien nodig

Daken zijn helaas vatbaar voor schades. Als er een storm heeft huisgehouden kan het zomaar zijn dat er een aantal dakpannen los liggen. Ook zonder een storm kan er schade aan uw dak ontstaan. Lekkage aan daken zijn veel voorkomende problemen. Het is daarom goed om uw dak te laten repareren als dit nodig is. Bij Dakgroep Zuid kunnen wij helpen met allerlei soorten schade aan uw dak of schoorsteen.


Uw dak, onze uitdaging! - Dakdekkersbedrijf in Bergen op Zoom

Problemen aan uw dak kunnen zich voordoen op veel verschillende plekken. De ene keer heeft te maken met de nokvorst van uw dak, de andere keer moet het bitumen dak van uw dakkapel onder handen genomen worden. Bij Dakgroep Zuid kunnen wij al deze onderhoud- en reparatieklussen voor u verzorgen. Doordat onze specialisten jarenlange ervaring hebben opgebouwd bent u er zeker van dat uw dak vakkundig gerepareerd zal worden. Wij bieden u daarom tien jaar garantie.


Onderneem direct actie

Als u schade aan uw dak ontdekt is het goed om direct actie te ondernemen. Hoe eerder u uw dak laat repareren, des te lager zullen de kosten zijn. Wanneer u de schade laat zitten is de kans groot dat de schade zich zal uitbreiden. Er zal dan veel meer gedaan moeten worden om uw dak weer schadevrij te krijgen. Daarom adviseren wij u altijd om het probleem wat er op uw dak is ontstaan zo snel mogelijk te laten repareren.


Dakinspectie

Als er een dakpan los zit op uw dak is dit vaak zichtbaar. U kunt dan zelf actie ondernemen door contact op te nemen met ons en het te laten repareren. Er zijn daarnaast ook schades die u zelf niet direct door heeft. Denk bijvoorbeeld aan een beginnende daklekkage. Een beginnende daklekkage is namelijk heel lastig op te merken als u uw dak niet regelmatig laat inspecteren. Daarom kunt u ervoor kiezen om een gratis dakinspectie bij ons aan te vragen of een onderhoudscontract met ons aan te gaan. Bij een dakinspectie bekijken we grondig heel uw dak en melden we eventuele schades aan.


Onderhoudscontract

Als u ervoor kiest om een onderhoudscontract met ons aan te gaan, onderhouden we één of twee keer per jaar uw dak. Uw dak wordt dan gereinigd en goed onderhouden. Daarnaast bekijken we of er eventuele (beginnende) schades op uw dak zitten. Doordat we regelmatig onderhoud plegen aan uw dak ontdekken we eventuele problemen snel. Omdat we er in dit geval snel bij zijn gaat het vaak om een kleine reparatie.


Wij staan graag voor u klaar

Wij van Dakgroep Zuid zijn een dakdekker uit de regio Bergen op Zoom die u graag helpt met uw probleem aan uw dak of schoorsteen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van dakdekken leveren we met onze dakreparaties een hoge kwaliteit. Mede hierdoor geven we na het opleveren van onze werkzaamheden 10 jaar garantie op uw dak. Op deze manier hoeft u zich de komende jaren geen zorgen meer te maken. Bij Dakgroep Zuid hanteren we voordelige prijzen en maken wij altijd duidelijke afspraken. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan!


Neemt u eens vrijblijvend contact met ons op

Heeft u een probleem op uw dak en bent u opzoek naar een dakdekker uit Bergen op Zoom? Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij streven ernaar om voor u een vakkundige en betrouwbare dakdekker te zijn zodat u zich geen zorgen hoeft te maken om uw dak. Ontzorgen noemen we dat.

 • * velden zijn verplicht.

Dakdekker nodig?

Neem contact op!
 • 24/7 Service
 • Vakkundig
 • 10 Jaar garantie
 • Klantvriendelijk
 • Altijd snel ter plaatse

Onze vestigingen

Met spoed een dakdekker nodig? Neem contact op met een van onze lokale vestigingen. De dakdekkers van Dakgroep Zuid zijn 24/7 bereikbaar en snel ter plaatse.

Onze specialiteiten

 • Dak of Dakgootlekkage

  Dak of Dakgootlekkage

 • Nokvorsten

  Nokvorsten

 • Pannendak

  Pannendak

 • Schoorstenen

  Schoorstenen