Heeft u last van een daklekkage?

Daklekkage Breda

Een daklekkage is erg vervelend en zorgt voor veel overlast. We snappen dat u de lekkage zo snel mogelijk verholpen wilt hebben. Daklekkages kunnen verschillende oorzaken hebben. Zo kan de dakbedekking verouderd of gekrompen zijn, maar kunnen ook beschadigingen van buitenaf ervoor zorgen dat uw dak lek raakt. Wanneer u last heeft van een daklekkage, staat Dakgroep Zuid in Breda direct voor u klaar.

Bel 076-7002395 Contact opnemen

Lekkage plat dak

Heeft u vervelende bruine of gele kringen op uw muur of plafond? Dan heeft uw platte dak waarschijnlijk lekkage. Neem in dit geval zo snel mogelijk contact met ons op. Als u te lang wacht met het laten repareren van deze lekkage, kan er vervelende schade ontstaan aan uw dakconstructie en muren.

Lekkage schoorsteen

Lekkages rondom schoorstenen ontstaan vaak doordat het loodslab, het daklood rondom de schoorsteen, zwak is. Merkt u dat er regenwater langs de schoorsteen uw woning binnen komt? Neem dan direct contact met ons op. We zullen de reparatie zo snel mogelijk uitvoeren.

Dakgoot lekkage

Een dakgoot is van groot belang voor het afvoeren van regenwater. Dakgoten en regenpijpen voorkomen dat regenwater in uw meuren trekt. Een verstopte of kapotte dakgoot zorgt ervoor dat het water niet goed meer kan wegstromen. Dit resulteert in vervelende vochtplekken. We staan altijd voor u klaar om u te helpen wanneer u problemen heeft met uw dakgoten.

Lekkage dakkapel

Een dakkapel zorgt voor een stukje extra woonruimte. Helaas zien we nog regelmatig dat de dakbedekking niet goed aangebracht is, met alle gevolgen van dien. Gelukkig zijn deze lekkages makkelijk op te sporen en te verhelpen. Ontdekt u natte plekken rondom uw dakkapel? Bel dan direct Dakgroep Zuid. In Breda zijn we snel ter plaatse.

Lekkage opsporen

Wanneer u het idee heeft dat uw dak lek is, kunt u het dak controleren aan de binnenkant van uw woning. Bekijk goed waar u eventuele verkleuringen op de muren en het plafond tegenkomt. Kunt u niets vinden? Bel dan de specialisten van Dakgroep Zuid in Breda. We doen een uitgebreid onderzoek naar de plek van de lekkage. Wanneer we deze hebben vastgesteld, verhelpen we de lekkage snel.

Gratis dakinspectie aanvragen

Lekkage verhelpen

Het is uiteraard beter een lekkage te voorkomen dan te verhelpen. Wanneer u toch een lekkage heeft, is het altijd mogelijk deze te verhelpen. Indien de reparatie te gecompliceerd is om in één keer op te lossen, brengen we een tijdelijke reparatie aan. Daarna zullen we terugkomen om de definitieve reparatie uit te voeren. Neem voor meer informatie contact op met onze specialisten.

Laat uw dak onderhouden

Om een lekkage te voorkomen is het belangrijk uw dak goed te onderhouden. Houd mogelijk zwakke plekken goed in de gaten en laat uw dak een of twee keer per jaar controleren door de experts van Dakgroep Zuid. We kijken naar het voegwerk en controleren of de huidige dakbedekking al aan vervanging toe is.

Werkgebied in Breda

We werken in alle wijken van Breda. U kunt ons dus bellen wanneer u last heeft van daklekkage in onder andere:

 • Ulvenhout
 • Prinsenbeek
 • Ginneken
 • Heusenhout
 • Brabantpark
 • Heuvel
 • Tuinzigt

Klantervaringen Breda

We zijn geholpen met een noodreparatie door de mannen van Dakgroep Zuid. Het water liep in onze meterkast en ze waren er snel bij. Echt top van Dakgroep Zuid!

Goede en vertrouwelijke nette jongens geven goede informatie en een mooie snelle service.

Vandaag de aanbouw opnieuw laten bedekken. Het was een hele fijne samenwerking met goede service. Wij zijn zelf onbekend zijn in de wereld van dakbedekking.

Contact opnemen met Dakgroep Zuid in Breda

Heeft u een lekkage in Breda? Bel dan Dakgroep Zuid. We staan 24 uur per dan en 7 dagen per week voor u klaar. Onze monteurs zijn zeer ervaren, waardoor we een uitstekende kwaliteit leveren. Daarnaast zijn wel altijd snel ter plaatse. Neem contact met ons op door te bellen naar 076-7002395 of vul onderstaand contactformulier in.

 • * velden zijn verplicht.

Veelgestelde vragen

Welke voorbereidingen moet ik treffen als de dakdekker komt?

Het is zeer handig om, voor zover u kan, voorbereidend werk te doen. Dat scheelt tijd voor de dakdekker en kosten voor uw portemonnee. Denk aan het bladvrij maken van de dakgoot of oude dakisolatie alvast weghalen.

Hoe verloopt de dakinspectie van een pannendak?

Bij een dakinspectie controleert de dakdekker of er schade aan of vervuiling op het dak is, want dit houdt vocht vast. In de winter kunnen dakpannen scheuren als het gaat vriezen. Ook kijkt hij of er algen en mossen groeien, want die kunnen dakpannen verplaatsen of losmaken. Tot slot kijkt de dakdekker ook naar de goten van het dak en andere vervuilingsmogelijkheden. Bij ons is de eerste dakinspectie gratis.

Hoe spoor ik een daklekkage op?

Vaak is een daklekkage al langere tijd aan de gang voordat hij ontdekt wordt. Een lekkage wordt namelijk pas zichtbaar na een hevige regenbui, maar dan bent u eigenlijk al te laat. Daarom is het raadzaam om met enige regelmaat een dakdekker langs te laten komen voor een dakinspectie. Hij gaat op zoek naar de oorzaak van de lekkage, als die er is. Waar het water uit komt is namelijk niet altijd waar de lek zit. Lekkages zijn dus niet makkelijk te vinden.

Hoe maak ik een regenpijp schoon?

Vaak vergeet men de regenpijp schoon te maken. Een regenpijp kan verstopt raken of een lekkage hebben. In Nederland zijn de weersomstandigheden erg verschillend. In de herfst vallen de bladeren van de bomen en die zorgen voor verstoppingen in de regenpijp. In de zomer wordt het in Nederland soms erg warm. Deze verschillen in temperatuur en luchtvochtigheid kunnen uiteindelijk leiden tot een lekkage of schade. Het is daarom belangrijk om de regenpijp na te lopen en schoon te houden.

Hoe maak ik een dakgoot schoon?

 1. Bereid u goed voor. Leg een ladder, schep, emmers en een borstel klaar. Daarnaast is het handig om een tuinslang klaar te leggen.
 2. Bescherm uzelf door handschoenen aan te doen. Een dakgoot heeft vaak scherpe randen. Draag ook kleding met lange mouwen en een lange broek.
 3. Nu kunt u de dakgoot schoonmaken. Het is handig om een bladvanger aan te schaffen. Dit apparaat houdt blaadjes tegen, zodat ze niet in de afvoer of regenpijp terechtkomen. Kippengaas is hiervoor ook een goed alternatief.
 4. Controleer uw dakgoot minstens een paar keer per jaar. Zo kunt u grote schade voorkomen.

Dakdekker nodig?

Neem contact op!
 • 24/7 Service
 • Vakkundig
 • 10 Jaar garantie
 • Klantvriendelijk
 • Altijd snel ter plaatse

Onze vestigingen

Met spoed een dakdekker nodig? Neem contact op met een van onze lokale vestigingen. De dakdekkers van Dakgroep Zuid zijn 24/7 bereikbaar en snel ter plaatse.

Onze specialiteiten

 • Dak of Dakgootlekkage

  Dak of Dakgootlekkage

 • Nokvorsten

  Nokvorsten

 • Pannendak

  Pannendak

 • Schoorstenen

  Schoorstenen