Bitumen dakbedekking Breda

Met bitumen dakbedekking heeft u binnen no time een waterdicht schuurtje of afdakje. Onze dakdekkers in Breda zijn gespecialiseerd in het plaatsen van bitumen dakbedekking. In de volksmond wordt een bitumen dak ook wel een dakleren dak genoemd. Beide termen komen op hetzelfde neer. De meeste platte daken, zoals aanbouwen, veranda’s en dakkapellen, zijn vaak voorzien van een bitumen dak.

Bel 076-7002395 Offerte aanvragen

Overige diensten van Dakgroep Zuid

Wilt u naast het aanbrengen van bitumen dakbedekking andere werkzaamheden laten verrichten aan uw dak? Dan kunt u ons bellen voor onder andere onderstaande werkzaamheden:

We begrijpen het volkomen als u vooraf wilt weten wat uw gevraagde werkzaamheden gaan kosten. Vraag daarom eerst een vrijblijvende offerte aan via onze offertepagina. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. We nemen binnen 24 uur contact met u op om zowel de kosten als de werkzaamheden met u te bespreken.

Wat is een bitumen dak precies?

Bitumen is een veelgebruikte en duurzame bouwstof voor dakbedekking. Het materiaal is gemaakt van aardolie. Veel mensen denken onterecht dat er teer aanwezig is in bitumen, maar dit is niet waar. Een van de voordelen van een bitumen dak is dat het een gemiddelde levensduur van ongeveer 10 tot 15 jaar heeft. Gelukkig kunt u zelf veel doen om de levensduur nog meer te verlengen. Zo kunt u uw dakbedekking eens in de zoveel jaar laten controleren en reparaties uit laten voeren door een gespecialiseerd bedrijf als Dakgroep Zuid.

Waarom u zou moeten kiezen voor Dakgroep Zuid?

U kiest voor de mannen van Dakgroep Zuid, omdat we gespecialiseerd zijn in alle werkzaamheden met betrekking tot daken. Hierdoor zijn de we dus goed in het vakkundig aanbrengen van bitumen dakbedekking. Een bitumen dak kent vele voordelen en is daardoor erg gewild.

Alle voordelen van een bitumen dak op een rijtje

Zoals eerder benoemd gaat een bitumen dak al snel 10 tot 15 jaar mee. Naast de lange levensduur, is het materiaal erg makkelijk om mee te werken. Een bitumen dak is erg flexibel en zorgt ervoor dat uw overkapping of schuur geheel waterdicht is. Zelfs tegen een flinke regen- en hagelbui, maar ook tegen de heerlijke zonnige dagen is een bitumen dak bestand. Kort samengevat zijn de voordelen:

 • Het flexibele en duurzame materiaal
 • Een lange levensduur van 10 tot 15 jaar
 • De zeer hoge waterdichtheid

Dakgroep Zuid werken alleen met de beste materialen

We zien het helaas vaak voorbij komen: dakdekkers die werken met EPDM dakbedekking of kunststofdaken. De kwaliteit van deze materialen is veel minder goed dan het materiaal waar wij mee werken. Bij Dakgroep Zuid werken we namelijk alleen met de beste kwaliteit bitumen. Een voorbeeld hiervan is IKO bitumen. Dit is een echt A-merk dakbedekking en heeft daardoor een langere levensduur dan de niet-A-merken bitumen dakbedekking.

De dakrand netjes afwerken

Wanneer onze specialisten de bitumen dakbedekking hebben aangebracht, werken zij uiteraard uw dakrand netjes af. We gebruiken hiervoor een zogeheten daktrim. Dit wordt ook wel een dakrandprofiel genoemd. Met een daktrim zorgen we ervoor dat uw zojuist aangebrachte bitumen dak niet wegwaait én zorgen we ervoor dat uw dakrand er weer netjes uitziet. Wanneer we de dakbedekking op een plat dak monteren, zorgen we uiteraard voor een goede regenwaterafvoer.

Contact opnemen met Dakgroep Zuid in Breda

Voor vragen over bitumen dakbedekking of een van onze andere werkzaamheden kunt u contact opnemen door onderstaand contactformulier in te vullen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 • * velden zijn verplicht.

Dakdekker nodig?

Neem contact op!
 • 24/7 Service
 • Vakkundig
 • 10 Jaar garantie
 • Klantvriendelijk
 • Altijd snel ter plaatse

Onze vestigingen

Met spoed een dakdekker nodig? Neem contact op met een van onze lokale vestigingen. De dakdekkers van Dakgroep Zuid zijn 24/7 bereikbaar en snel ter plaatse.

Onze specialiteiten

 • Dak of Dakgootlekkage

  Dak of Dakgootlekkage

 • Nokvorsten

  Nokvorsten

 • Pannendak

  Pannendak

 • Schoorstenen

  Schoorstenen