Bitumen dakbedekking Eindhoven

Wilt u een extra schuurtje maken waar u uw fietsen droog kunt stallen? Laat de dakdekkers van Dakgroep Zuid in Eindhoven bitumen dakbedekking aanbrengen. In de volksmond wordt dit ook wel een golfplaten of dakleren dak genoemd. Het overgrote deel van de platte daken, zoals aanbouwen, veranda’s en dakkapellen in Nederland zijn voorzien van een bitumen dakbedekking.

040-3046093 Offerte aanvragen

De andere diensten van Dakgroep Zuid

Naast het aanbrengen van een bitumen dakbedekking zijn we beschikbaar voor de volgende diensten:

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u via onze offertepagina. We nemen binnen 24 uur contact met u op.

Wat is bitumen dakbedekking eigenlijk?

Bitumen dakbedekking wordt gemaakt van aardolie, hierdoor is het een hoogwaardige en zeer duurzame bouwstof. Een bitumen dak heeft een gemiddelde levensduur van 10 tot 15 jaar. Wanneer u op tijd kleine reparaties laat uitvoeren aan uw dak, kan dit de levensduur met een aantal jaar verlengen. Het is niet gemakkelijk om bitumen uit aardolie te halen. Veel mensen denken dat er teer aanwezig is in bitumen, dit is echter niet waar.

Waarom uw dak laten dekken door Dakgroep Zuid?

De specialisten van Dakgroep Zuid zijn elk gespecialiseerd in het vakkundig aanbrengen van bitumen dakbedekking. Bitumen dakbedekking is erg populair en kent vele voordelen. We hebben de grootste voordelen voor u op een rijtje gezet. Zo kunt u een weloverwogen beslissing nemen.

De voordelen van een bitumen dak

Zoals gezegd gaat bitumen dakbedekking 10 tot 15 jaar mee. Het materiaal is erg makkelijk om mee te werken en is ook nog eens waterdicht. Het materiaal is flexibel, waardoor het geschikt is voor verschillende doeleinden. Al deze voordelen zorgen ervoor dat bitumen goed standhoudt bij veel verschillende weertypen. Zo kan het tegen een flinke regen- en hagelbui, maar ook tegen de heerlijke zonnige dagen. Kort samengevat zijn de voordelen:

 • Het flexibele materiaal
 • Een lange levensduur
 • De waterdichtheid

Garanties bij Dakgroep Zuid

Onze specialisten werken niet met EPDM dakbedekking en kunststofdaken. Dit heeft te maken met de betere kwaliteit en resultaten die we behalen met bitumen. Bij Dakgroep Zuid garanderen we u dat we werken met A-merken, zoals IKO bitumen. De A-merken dakbedekking hebben een nog langere levensduur dan de niet-A-merken bitumen dakbedekking.

Dakrand afwerking

Onze specialisten werken de dakrand af door middel van een zogeheten daktrim. We noemen een daktrim ook wel een dakrandprofiel. Met een daktrim is uw bitumen dak netjes afgewerkt en weten we zeker dat de dakbedekking niet van het dak afwaait. Daarnaast zorgt een daktrim ervoor dat de dakbedekking waterdicht is. Wanneer u de dakbedekking op een plat dak laat monteren, zorgen we voor een goede regenwaterafvoer.

Contact opnemen met Dakgroep Zuid in Eindhoven

Heeft u vragen over een bitumen dak of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Vul dan onderstaand contactformulier in.

 • * velden zijn verplicht.

Dakdekker nodig?

Neem contact op!
 • 24/7 Service
 • Vakkundig
 • 10 Jaar garantie
 • Klantvriendelijk
 • Altijd snel ter plaatse

Onze vestigingen

Met spoed een dakdekker nodig? Neem contact op met een van onze lokale vestigingen. De dakdekkers van Dakgroep Zuid zijn 24/7 bereikbaar en snel ter plaatse.

Onze specialiteiten

 • Dak of Dakgootlekkage

  Dak of Dakgootlekkage

 • Nokvorsten

  Nokvorsten

 • Pannendak

  Pannendak

 • Schoorstenen

  Schoorstenen