Dakgoot repareren Eindhoven

Dakgoot repareren Eindhoven

Een kapotte of beschadigde dakgoot kan voor veel wateroverlast zorgen. Het doel van een dakgoot is namelijk het overtollige regenwater weg te laten stromen, zodat er geen zware plassen ontstaan op uw dak. Een klein scheurtje kan bij door een hevige regenbui al snel een groot gat worden. Heeft u een kapotte dakgoot in Eindhoven? Neem dan contact op met de specialisten van Dakgroep Zuid.

Bel 040-3046093 Contact opnemen

Regenpijp repareren

Regenpijpen staan in verbinding met de dakgoot en zijn een essentieel onderdeel voor het afvoeren van het regenwater. Wanneer we een dakgoot reparatie uitvoeren bekijken we vanzelfsprekend ook de aangesloten regenpijpen. Zo weten we zeker dat alles naar behoren werkt.

Dakgoot renoveren in Eindhoven

Wanneer de dakgoot al wat ouder, maar nog niet kapot is, kunt u een dakgoot renovatie laten uitvoeren. Onze specialisten kunnen uw dakgoot opnieuw bekleden. Dit doen ze met een duurzame loodband, coating of EPDM. EPDM stroken zijn gemaakt van rubber en worden direct in de dakgoot geplaatst. Met onze kennis en expertise zorgen we ervoor dat uw dakgoot compleet waterdicht is. Hierdoor minimaliseren we de kans op een lekkage.

Dakgoot vervangen in Eindhoven

Wanneer uw dakgoot dusdanig beschadigd is dat we deze niet meer kunnen repareren of als het materiaal dusdanig verouderd is, zullen we de dakgoot moeten vervangen. De specialisten van Dakgroep Zuid vervangen uw dakgoot op een vakkundige manier. Na het vervangen van de dakgoot kan het regenwater weer netjes wegstromen.

Diverse soorten dakgoten

Bij Dakgroep Zuid hebben we ervaring met verschillende dakgoten. De meest voorkomende soorten dakgoten zijn:

 • Houten dakgoten
 • Aluminium dakgoten
 • Dakgoten van kunststof
 • Zinken dakgoten

Elk van deze dakgoten vereist een andere manier van repareren of renoveren. Onze specialisten weten hier raad mee.

Dakgoten onderhouden door Dakgroep Zuid

U kunt uw dakgoot ook door Dakgroep Zuid laten onderhouden. In en rondom Eindhoven komen onze specialisten langs met de benodigde instrumenten. We maken uw dakgoot snel en zorgvuldig schoon. Hiermee verkleinen we de kans op een lekkage. Wanneer u uw dakgoot door ons laat onderhouden, kunnen we ook eventuele slijtage gelijk verhelpen. Onderhoudt u liever zelf uw dakgoot? Bekijk dan onderstaande tips van onze experts:

 • Dakgoot schoonhouden – Het is belangrijk om bladeren en ander vuil regelmatig uit de dakgoot te verwijderen. Wanneer u dit niet doet, zal vuil zich ophopen, waardoor er een opstopping ontstaat. Dit kan vervelende schade veroorzaken. Leeg vooral in de herfst uw dakgoot regelmatig.
 • Dakgoot schoonspoelen – Wanneer u de bladeren heeft verwijderd, is het verstandig de dakgoot schoon te spoelen om te kijken of er nog ergens een blokkade is.
 • Dakgoot ontstoppen – Indien de regenpijp verstopt is, kunt u voorzichtig met een lange stok of ontstoppingsveer proberen de verstopping te verhelpen. Lukt dit niet? Schakel dan een vakman in.

Bel 040-3046093 Contact opnemen

Gratis dakinspectie in Eindhoven

Uw dak en dakgoot hebben tijdens hevige stormbuien veel te verduren. Helaas merken we vaak dat mensen pas in actie komen wanneer er een dakpan of regenpijp stuk is. Voorkomen is beter dan genezen, zeggen we altijd. Daarom komen we graag bij u langs in en rondom Eindhoven om uw dak te inspecteren. Bij deze gratis controle kijken we naar de dakpannen, nokvorsten en kantpannen, de complete schoorsteen, dakbeschot, dakgoten, dakkapel en het houtwerk. Komen we slijtage tegen? Dan geven we u deskundig advies.

Gratis dakinspectie aanvragen

Wie is Dakgroep Zuid?

Dakgroep Zuid is buiten Eindhoven ook werkzaam in Breda en andere regio’s in Noord-Brabant en Limburg. Met onze vakmannen kunnen we uw gehele dak onderhouden, repareren of vernieuwen. Of het nu gaat om een schoorsteen reparatie of het leveren van dakpannen. Bij Dakgroep Zuid kunnen we het allemaal.

Waar zit Dakgroep Zuid?

Dakgroep Zuid werkt overal in Nederland en dus ook in Eindhoven. Ons werkgebied is:

 • Eindhoven
 • Best
 • Geldrop
 • Heeze
 • Nuenen
 • Mierlo
 • Veldhoven
 • Waalre

Ervaringen van klanten in Eindhoven

Ze hebben een duidelijke offerte gemaakt met goede uitleg. Dikke duim omhoog voor het team van Eindhoven voor de snelle service.

Dakgroep Zuid heeft de schades die zijn gevonden na de dakinspectie professioneel gecommuniceerd en goed opgelost.

Dakgroep Zuid helpt zelfs op zondag. Ze waren op tijd bij de daklekkage en konden het op de dag zelf nog voor mij oplossen.

Contact opnemen met Dakgroep Zuid in Eindhoven

Merkt u dat uw dakgoot toe is aan een reparatie of vernieuwing? Neem dan contact op met Dakgroep Zuid. Onze experts staan dag en nacht voor u klaar in de regio Eindhoven. We zorgen ervoor dat uw regenpijp of dakgoot weer helemaal naar behoren functioneert. Onze ervaren dakdekkers zijn altijd snel ter plaatse en denken met u mee.

Neem contact met ons op via 040-3046093 of vul onderstaand contactformulier in.

 • * velden zijn verplicht.

Veelgestelde vragen

Kan ik zelf een dakgoot repareren?

U kunt zelf een poging wagen om uw dakgoot te repareren. Echter raden wij wel aan om een specialist het werk te laten doen. Dan weet u zeker dat de dakgoot goed wordt gerepareerd en dat lekkages uitblijven.

 

Hoe houd ik de regenpijp van een dakgoot schoon?

Het begint bij het schoonmaken van de dakgoot. Verwijder alle bladeren en andere obstakels die de doorstroom van water tegenhouden. Giet vervolgens een emmer water in de dakgoot en controleer of u een verstopping heeft. U kunt met een lange stok proberen het vuil in de regenpijp weg te drukken. Een andere optie is met een hogedrukspuit of tuinslang met een krachtige straal in de regenpijp te spuiten. Lukt dit allemaal niet? Schakel dan de dakdekkers van Dakgroep Zuid in.

 

Wanneer moet ik mijn dakgoot vervangen?

Over het algemeen gaat een dakgoot erg lang mee. Hij moet pas vervangen worden als hij waterproblemen veroorzaakt die niet meer te repareren zijn. Meestal is de dakgoot dan erg versleten of lekt de aansluiting naar de regenpijp. Dakgoten die heel lang geleden geplaats zijn, verslijten sneller dan de dakgoten in de nieuwbouw. Door tijdig problemen te achterhalen, is vervanging niet nodig. Repareren is goedkoper dan vervangen.

 

Hoeveel kost een dakinspectie in Eindhoven?

Bij Dakgroep Zuid is de eerste inspectie gratis. Mochten de dakdekkers tegen een probleem aanlopen, dan maken ze een offerte voor u. Om hoge onkosten te voorkomen is het verstandig om vaker een dakinspectie te laten doen. Zo ontdekt u tijdig of er gebreken zijn aan uw dakgoot.

 

Wanneer is Dakgroep Zuid te bereiken in Eindhoven?

De dakdekkers van Dakgroep Zuid zijn de hele dag bereikbaar. Neem direct contact op via 040-3046093.

Dakdekker nodig?

Neem contact op!
 • 24/7 Service
 • Vakkundig
 • 10 Jaar garantie
 • Klantvriendelijk
 • Altijd snel ter plaatse

Onze vestigingen

Met spoed een dakdekker nodig? Neem contact op met een van onze lokale vestigingen. De dakdekkers van Dakgroep Zuid zijn 24/7 bereikbaar en snel ter plaatse.

Onze specialiteiten

 • Dak of Dakgootlekkage

  Dak of Dakgootlekkage

 • Nokvorsten

  Nokvorsten

 • Pannendak

  Pannendak

 • Schoorstenen

  Schoorstenen