Bespaar een hoop geld

Dakbeschot vervangen 

Heeft u problemen aan uw dak? Wilt u de isolatie in uw huis verbeteren en het dakbeschot vervangen? Laat uw dak dan repareren en onderhouden door Dakgroep Zuid. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van daklekkage en dakonderhoud. Het is erg belangrijk dat uw huis is voorzien van een goed dakbeschot. Dit is de laag planken dat de dakconstructie afsluit en waar de dakbedekking op rust. Los van wooncomfort, geeft een goed dakbeschot u nog veel meer voordelen. Het is daarom van belang dat u dit zo snel mogelijk laat inspecteren door een ervaren specialist. Wilt u hier meer over weten? Lees dan snel verder!   

Bel 073-2032451 Contact opnemen

Functie van een dakbeschot

Wij begrijpen dat u zich afvraagt wat de functie van een dakbeschot precies is. Het lijkt immers op een ruimte in het dak dat op het oog niet al te veel waarde voor uw huis vertegenwoordigd. Dit is echter helemaal niet juist. Een dakbeschot zorgt er namelijk voor dat de zolder of de verdieping onder het dak beschermt is tegen regen en andere (extreme) weersomstandigheden. Het dak wordt compleet afgesloten, waardoor factoren zoals wind van buitenaf minimaal blijven. Daarnaast biedt een dakbeschot isolerende kwaliteiten tegen zowel warmte als geluid. Ook zorgt een dakbeschot voor draagkracht, waardoor u of een dakdekker veilig op het dak zou kunnen lopen.

Bespaar geld

Wanneer u wilt besparen op uw maandelijkse energierekening is het een verstandige zet om dit te doen door het dakbeschot te vervangen. Een dakbeschot zorgt er voor dat uw huis meer geïsoleerd is en efficiënter omgaat met warme en koude lucht. Het zit namelijk zo dat 30% van de warmte verloren gaat door een slecht geïsoleerd dak. De vervanging van uw dakbeschot kan dus worden gezien als een investering die zich op de korte én lange termijn terugbetaald!


Heeft u uw dakbeschot al vervangen?

Bent u op zoek naar een manier om de daken van uw huis efficiënter te isoleren? Laat dit dan doen door de experts van Dakgroep Zuid. De extra kosten kunnen zich in een rap tempo opstapelen als u elk jaar een kleine reparatie moet uitvoeren. Om deze reden is het verstandig om te overwegen of een complete dakbeschot vervanging een gunstigere optie voor u is. Het belang van een dak mag namelijk niet onderschat worden. Wilt u uw dakbeschot vervangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor een afspraak of vrijblijvende offerte!

 

 • * velden zijn verplicht.

Dakdekker nodig?

Neem contact op!
 • 24/7 Service
 • Vakkundig
 • 10 Jaar garantie
 • Klantvriendelijk
 • Altijd snel ter plaatse

Onze vestigingen

Met spoed een dakdekker nodig? Neem contact op met een van onze lokale vestigingen. De dakdekkers van Dakgroep Zuid zijn 24/7 bereikbaar en snel ter plaatse.

Onze specialiteiten

 • Dak of Dakgootlekkage

  Dak of Dakgootlekkage

 • Nokvorsten

  Nokvorsten

 • Pannendak

  Pannendak

 • Schoorstenen

  Schoorstenen