Daklekkage Eindhoven

Daklekkage Eindhoven

Met de hevige stortbuien die we in Nederland kennen is een daklekkage extra vervelend. De waterschade is soms enorm. Wanneer u een lek in uw dak constateert, wilt u uw dak daarom zo snel mogelijk laten repareren. Belangrijk om te weten is waar de lekkage precies ontstaan is en wat de oorzaak is. We zien vaak dat een gekrompen of verouderde dakbedekking de reden is van een lekkage. Daarnaast zien we dat beschadigingen buitenaf lekkage kunnen veroorzaken. Wanneer u een lekkage constateert, belt u Dakgroep Zuid in Eindhoven. We zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Bel 040-3046093 Contact opnemen

Lekkage op uw platte dak

Wanneer u lelijke bruine of gele kringen op uw muur of plafond aantreft, is er waarschijnlijk sprake van een lekkage op uw platte dak. Neem in dit geval contact op met de specialisten van Dakgroep Zuid. Wacht hier niet te lang mee, u loopt dan namelijk het risico op vervelende schade aan uw muren en dakconstructie.

Lekkage bij uw schoorsteen

Ook voor een lekkage aan uw schoorsteen kunt u bij de specialisten van Dakgroep Zuid terecht. Een Lekkage aan de schoorsteen ontstaat doorgaans doordat het loodslab, ook wel bekend als het daklood rondom de schoorsteen, verzwakt of zelfs kapot is. Ziet u vochtplekken in de buurt van uw schoorsteen? Neem dan contact met ons op. We zijn zo snel mogelijk bij u om u van de vervelende lekkage af te helpen.

Lekkage aan uw dakgoot

Dakgoten spelen een essentiële rol bij het afvoeren van regenwater. Dakgoten zorgen er samen met regenpijpen voor dat het overtollige regenwater in de grond terecht komt. Wanneer een dakgoot lek of kapot is, kan het regenwater niet meer naar beneden geleid worden. Het regenwater zal langs de muren wegstromen, waardoor er vochtplekken op uw muren ontstaan. Wacht niet te lang met het inschakelen van hulp bij een lekke dakgoot. Hierdoor ontstaat namelijk vervelende schade.

Lekkage aan uw dakkapel

Met een dakkapel profiteert u van extra licht en ruimte in een kamer. Helaas worden we nog regelmatig gebeld in verband met een lekkage rondom de dakkapel. Een van de oorzaken van een lekkage aan de dakkapel is het onzorgvuldig aanbrengen van de dakbedekking. Gelukkig kunnen onze specialisten de lekkage snel verhelpen. Neem contact op met de dakdekkers in Eindhoven.

Lekkage vinden

Bij kringen op de muur of natte plekken op de grond zult u op zoek moeten gaan naar een lekkage aan uw dak. Bekijk elke muur en ga op zoek naar de bron van de lekkage. Kunt u niets vinden? Bel dan de experts van Dakgroep Zuid. Wij zullen het lek opsporen en verhelpen.

Gratis dakinspectie aanvragen

Daklekkage verhelpen

Natuurlijk willen we lekkage het liefst voorkomen. Wanneer er toch een lekkage is ontstaan kunnen we uw dak bijna altijd direct repareren. Wanneer het lek te gecompliceerd is, zullen we een tijdelijke reparatie aanbrengen. We komen dan de daaropvolgende dag terug om de klus af te maken.

Dak laten onderhouden door Dakgroep Zuid

Een dak dat goed onderhouden wordt heeft zelden een lek. We adviseren u eens in de zoveel tijd de zwakke plekken op of rondom uw dak te controleren. Zo bent u er snel bij wanneer er een lekkage ontstaat. Ook adviseren we u twee keer per jaar uw dak professioneel te laten controleren. We kijken naar de dakgoten en andere mogelijke plekken waar een lekkage kan ontstaan.

Werkgebied in Eindhoven

We komen graag bij u langs om te helpen. Heeft u een daklekkage in Eindhoven. Wij komen naar u toe in:

 • Eindhoven
 • Best
 • Geldrop
 • Heeze
 • Nuenen
 • Mierlo
 • Veldhoven
 • Waalre

Wat zeggen klanten

Zondag daklekkage ontdekt, ze waren er dezelfde dag nog bij en konden het voor mij oplossen.

Met de gratis dakinspectie zijn er schades op het dak ontdekt. Dakgroep Zuid heeft dit professioneel opgelost.

Ik had met spoed een monteur nodig voor mijn schoorsteen. De monteurs waren er binnen 24 uur bij.

Contact opnemen met Dakgroep Zuid

Denkt u last te hebben van een daklekkage bij uw woning in Eindhoven? Bel de experts van Dakgroep Zuid. We staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. We beschikken over zeer ervaren dakdekkers die uw lekkage snel en vakkundig verhelpen. Neem contact met ons op door te bellen naar 040-3046093 of vul onderstaand contactformulier in.

 • * velden zijn verplicht.

Veelgestelde vragen

Welke voorbereidingen moet ik treffen als de dakdekker komt?

Voorbereiding is het halve werk. Maak de dakgoot bladbrij of haal alvast oude dakisolatie weg, indien u dit zelf kunt. Dit scheelt de dakdekker tijd en hierdoor bespaart u ook geld.

 

Hoe verloopt de inspectie aan een pannendak?

Bij een dakinspectie controleert de dakdekker of er iets aan uw dak gedaan moet worden. Hij kijkt of er schade aan of vervuiling op het dak is. Vervuiling houdt vocht vast. Als dat vocht in de winter bevriest, scheuren dakpannen. Onder dakpannen kan vervuiling groeien die de dakpannen verplaatsen of losmaken. Een dakdekker kijkt naar alle punten van uw dak, zodat hij zorgvuldig gerepareerd kan worden en u grote problemen voor bent. Bij Dakgroep Zuid is de eerste dakinspectie gratis.

 

Hoe spoor ik een daklekkage op?

Lekkages zijn niet makkelijk te vinden. Meestal ziet u een daklekkage pas als grote, natte plek na een hevige regenbui. Eigenlijk bent u dan al te laat, want de lekkage zit vaak niet op de plek waar het water uit komt. Het is daarom verstandig om regelmatig een expert langs te laten komen, om grote lekkages voor te zijn.

 

Hoe maak ik een regenpijp schoon?

Het is belangrijk om bladeren uit de regenpijp te halen, anders raakt hij verstopt. Een regenpijp kan niet goed tegen temperatuurverschillen, dus het is raadzaam om hem goed na te lopen op schade of lekkage wanneer de temperatuur snel wisselt.

 

Hoe maak ik een dakgoot schoon?

 • Leg de benodigde spullen alvast klaar: de ladder, een schep, emmers, tuinslang en een borstel.
 • Draag handschoenen ter bescherming. Daarnaast is het verstandig om de juiste kleding aan te doen, zoals lange mouwen en een lange broek. Een dakgoot heeft namelijk scherpe randen.
 • Maak de dakgoot schoon. Haal alles weg wat een normale doorstroom van water blokkeert en spoel de dakgoot goed door. Tip: koop een bladvanger of wat kippengaas. Dit kun je in de dakgoot plaatsen, zodat de afvoer minder snel verstopt raakt.
 • Controleer uw dakgoot minstens een paar keer per jaar. Zo kunt u grote schade voorkomen.

 

Wanneer is Dakgroep Zuid te bereiken in Eindhoven?

Onze dakdekkers van Dakgroep Zuid zijn elke dag, de gehele dag bereikbaar. Neem direct contact op via 040-3046093.

Dakdekker nodig?

Neem contact op!
 • 24/7 Service
 • Vakkundig
 • 10 Jaar garantie
 • Klantvriendelijk
 • Altijd snel ter plaatse

Onze vestigingen

Met spoed een dakdekker nodig? Neem contact op met een van onze lokale vestigingen. De dakdekkers van Dakgroep Zuid zijn 24/7 bereikbaar en snel ter plaatse.

Onze specialiteiten

 • Dak of Dakgootlekkage

  Dak of Dakgootlekkage

 • Nokvorsten

  Nokvorsten

 • Pannendak

  Pannendak

 • Schoorstenen

  Schoorstenen