Op zoek naar een dakdekker?

Dakdekker Roosendaal

Op zoek naar een dakdekker in Roosendaal? Dakgroep Zuid helpt u verder bij reparatie van of onderhoud aan uw dak. Onze dakdekkers helpen u op vakkundige wijze. We bieden onze service aan in de vorm van: dakrenovaties, schoorsteenonderhoud en dakinspecties. We staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. U kunt daarom ook met spoedgevallen bij ons terecht. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0165 201 089.

Bel 073-2032451 Offerte aanvragen

Dakreparatie Roosendaal

Een dak krijgt veel te verduren in de loop der jaren en is daarom vatbaar voor schades. Wind, regen en storm zijn oorzaken die helaas veel schade aan een dak aanrichten. Extreme weeromstandigheden hebben nare gevolgen: dakpannen die los komen te zitten of wegwaaien, het ontstaan van lekkages en schoorstenen die verstoppen. De dakdekkers van Dakgroep Zuid sporen de oorzaak van uw probleem in no time op en lossen het vakkundig op. We zijn zo zeker van onze vakbekwame uitvoering, dat u standaard tien jaar garantie krijgt op de gedane werkzaamheden!

 

Nokvorstreparatie

Last van een lekkage in uw woning, maar geen flauw idee waar deze vandaan komt? Grote kans dat dit vanuit de nokvorst komt. In het ergste geval stroomt het twee verdiepingen naar beneden en richt het schade aan op de vloer van uw begane grond. Neem dan direct contact met ons op voor de hulp van onze dakdekkers.

Schoorsteen-
renovatie

Uw schoorsteen dient regelmatig gerenoveerd te worden. Dit komt doordat uw schoorsteen aan verschillende weersomstandigheden onderhevig is. Als u dit niet doet, zult u tijdens de winter merken dat de schoorsteen verstopt raakt. Zonder uw weet kan er koolmonoxide in de woning komen. Neem contact met onze dakdekkers op voor een inspectie.

Onderhoudscontract

Het dak is eigenlijk de enige plek van uw woning waar u letterlijk geen zicht op heeft. Het is daarom verstandig om eens in de zoveel tijd een dakdekker een inspectie te laten doen, om zo de staat van uw volledige dak vast te stellen en eventuele problemen direct op te laten lossen. Met ons onderhoudscontract verlenen we u deze service.

Ik heb een dakdekker nodig

Dakbedekking Roosendaal

Bij een kleine of beginnende dakschade wordt er helaas nog wel eens gewacht met herstel. Dit kan zich uiten in een beginnende lekkage of een losse dakpan. We adviseren u ten zeerste om dergelijke reparaties direct uit te laten voeren. Losse dakpannen raken makkelijk los in een storm en een kleine lekkage kan snel escaleren. In de praktijk zien we vaak dat dergelijke situaties tot hoge kosten leiden. Voorkom onnodige gevolgschade en laat onze dakdekkers de kern van het probleem zo snel mogelijk opsporen en oplossen.

Dakdekker Roosendaal: gratis dakinspectie

Bij de meeste dakschade is het onzeker waar de oorzaak van het probleem zit. In sommige gevallen is er sprake van een lekkage, maar komt dit niet door het dak. Om antwoord op uw vraag te krijgen, voeren de dakdekkers in Roosendaal gratis dakinspecties uit. We beoordelen alle belangrijke facetten en concluderen de staat van uw dak. Indien nodig stellen we een vrijblijvende offerte voor u op.

Ik ben geïnteresseerd in een gratis dakinspectie

Is de regen uw woonhuis binnengedrongen? We komen met spoed naar u toe om de oorzaak van de schade te verhelpen. U bereikt ons op: 0165 201 089.

Dakdekkers Roosendaal: service met 10 jaar garantie

We staan voor u klaar bij iedere vorm van schade en voor elke reparatie of renovatie aan uw dak, schoorsteen, nokvorst en dakkapel.

Het onderhoudscontract van Dakgroep Zuid

Heeft u vaker te maken met schade aan uw dak? Of wilt u dat uw dak regelmatig gecontroleerd wordt? Met een onderhoudscontract komt een dakdekker van Dakgroep Zuid één à twee keer per jaar langs om uw dak nauwkeurig na te kijken op belangrijke punten. Daarnaast reinigen we en verzorgen we dakgoot reparaties per direct. De kosten hiervan vallen binnen het abonnement. Met een onderhoudscontract kunt u de levensduur van uw dak aanzienlijk verbeteren. We voorkomen op deze manier dat waterafvoerbuizen verstopt raken en schade aanrichten.

Contact opnemen voor een dakdekker in Roosendaal

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Dakgroep Zuid? We staan u graag te woord! Via ons contactformulier neemt u eenvoudig contact met ons op of vraagt u meer informatie aan. Indien u vragen heeft, neemt u contact met ons op via telefoonnummer 0165 201 089.

 • * velden zijn verplicht.

Dakdekker nodig?

Bel 073 203 2451
 • 24/7 Service
 • Vakkundig
 • 10 Jaar garantie
 • Klantvriendelijk
 • Altijd snel ter plaatse

Onze vestigingen

Met spoed een dakdekker nodig? Neem contact op met een van onze lokale vestigingen. De dakdekkers van Dakgroep Zuid zijn 24/7 bereikbaar en snel ter plaatse.

Onze specialiteiten

 • Dak of Dakgootlekkage

  Dak of Dakgootlekkage

 • Nokvorsten

  Nokvorsten

 • Pannendak

  Pannendak

 • Schoorstenen

  Schoorstenen