Op zoek naar een dakdekker?

Dakdekker Tilburg!

Dakdekker Tilburg? Bent u op zoek naar een dakdekker en bent u woonachtig in de omgeving van Tilburg? Dan bent u bij Dakgroep Zuid aan het juiste adres. Wij onderhouden en repareren al jarenlang vele daken in Tilburg en omgeving. Doordat wij vanuit onze vestiging in Tilburg snel bij u ter plaatse kunnen zijn staan wij ook voor u klaar wanneer u bijvoorbeeld last heeft van lekkages of een verstopping in uw schoorsteen. Op deze pagina geven wij u meer informatie over de mogelijkheden die Dakgroep Zuid dakker Tilburg voor u heeft. Wilt u liever direct dat wij uw dak komen onderhouden en/of repareren? Maak dan direct een afspraak door te bellen naar: +31 (0)13 - 2032404.

 • * velden zijn verplicht.

Wacht niet te lang met het laten repareren van uw dak

Daken krijgen regelmatig te maken met regen en wind en zo nu en dan met grote stormen. Daken zijn hier goed tegen bestand, toch kan het voorkomen dat er schades aan een dak ontstaan. Dit komt simpelweg doordat ook een dak kan slijten en hierdoor vatbaarder is voor schades. Daarnaast kan een storm zo hevig zijn dat zelfs de beste daken hier niet tegen bestand zijn. Er zijn dus genoeg gevallen wanneer uw dakschade kan oplopen, het is dan ook goed om direct contact met ons op te nemen wanneer u een schade ontdekt. Wanneer u namelijk te lang wacht met het laten repareren van schades kan het zijn dat de schade alleen maar groter wordt, dit houdt tegelijkertijd in dat het u veel meer kost om deze schade te laten repareren.

Een onderhoudscontract - dakdekker Tilburg

Beginnende schades kunnen u in eerste instantie niet opvallen zoals beginnende lekkages en dergelijke. Als deze erger worden dan kunnen deze voor veel schade zorgen. Daarom bieden wij u de mogelijkheid aan om een onderhoudscontract met Dakgroep Zuid aan te gaan. Deze dakdekker uit Tilburg komt dan één of twee keer per jaar uw dak controleren op schades. Wanneer wij schades aan uw dak herkennen zullen wij deze in overleg met u direct repareren. Daarnaast reinigen wij bij een onderhoudsbeurt direct uw dak.

Gratis dakinspectie

Wilt u weten hoe uw dak ervoor staat? Dan kunt u bij Dakgroep Zuid dakdekker in Tilburg een gratis dakinspectie laten uitvoeren. Wij controleren uw dak op allerlei punten die belangrijk zijn. Bij eventuele schades bieden wij u een heldere offerte aan en zullen wij bij akkoord uw dak op vakkundige wijze repareren. Tijdens een dakinspectie controleren wij onder andere: dakpannen, complete schoorstenen, dakgoten, dakbeschot en dakkapellen. Via ons contactformulier kunt u eenvoudig een gratis dakinspectie aanvragen.

Duidelijke afspraken

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten en bent u op zoek naar een dakdekker uit Tilburg? Bij Dakgroep Zuid verzorgen wij graag de klus op uw dak. Wij zijn een VCA gediplomeerd bedrijf en bieden u tien jaar garantie aan. Daarnaast kunt u bij ons rekenen op 24/7 service en maken wij heldere afspraken.

Wilt u een afspraak maken met een dakdekker uit Tilburg. Neem dan contact met ons op via onze contactpagina of bereik ons per telefoon.

Spoedhulp nodig?

Klik en bel direct!
 • 24/7 Service
 • Vakkundig
 • 10 Jaar garantie
 • Klantvriendelijk
 • Altijd snel ter plaatse

Onze vestigingen

Onze specialiteiten

 • Dak of Dakgootlekkage

  Dak of Dakgootlekkage

 • Nokvorsten

  Nokvorsten

 • Pannendak

  Pannendak

 • Schoorstenen

  Schoorstenen