Op zoek naar een dakdekker?

Dakdekker Rosmalen!

Ieder dak krijgt helaas weleens te maken met schades, gelukkig is er dan een dakdekker uit Rosmalen die uw dak kan repareren. Vanuit onze vestiging in Rosmalen repareren en renoveren wij van Dakgroep Zuid al jarenlang op vakkundige wijze vele daken. Bent u op zoek naar een betrouwbare dakdekker uit Rosmalen? Dan bent u bij Dakgroep Zuid aan het juiste adres. Op deze pagina geven wij u meer informatie over de mogelijkheden van Dakgroep Zuid en wat wij voor uw dak kunnen betekenen.

Heeft u spoedhulp nodig? Dan kunt u direct naar onze vestiging in Rosmalen bellen via: +31 (0)73 - 2032451.

 • * velden zijn verplicht.

Een dakdekker die altijd voor u klaarstaat

Op een dak kunnen allerlei soorten schades optreden. Hierbij kunt u onder andere denken aan: lekkage, loszittende dakpannen, nokvorstschade, schade aan de kantpan en een vogelnest in uw schoorsteen. Het is dan prettig als u in Rosmalen en omgeving woont dat u weet dat er een dakdekker is die u 24/7 service biedt en dus snel een eventuele schade voor u kan repareren. Onze dakdekkers zijn vakkundig en betrouwbaar, u kunt er dus vanuit gaan dat uw dak in goede handen is bij Dakgroep Zuid.

Voorkom dat de schade erger kan worden

Als u schade ontdekt aan uw dak is het raadzaam om zo snel mogelijk contact op te nemen met Dakgroep Zuid. Veel mensen zien de ernst van schade aan hun dak vaak niet in, dit is zonde aangezien de schade zich vaak snel uitbreidt. Hierdoor kost het woningbezitters veel meer om de schade uiteindelijk te laten verhelpen. Voor iedere woningbezitter is dit een onwenselijke situatie.

Verleng de levensduur van uw dak – Dakdekker Rosmalen

Wilt u niet het risico lopen dat u geen schade over het hoofd ziet? Dan kunt u bij Dakgroep Zuid een onderhoudscontract afsluit. Wij komen dan op regelmatige basis (meestal één of twee keer per jaar) uw dak grondig controleren op een aantal belangrijke punten. Daarnaast onderhouden wij uw dak door bijvoorbeeld uw dakgoot schoon te maken. Hierdoor verlengt u de levensduur van uw dak. Bovendien kunnen wij schades direct voor u repareren en kunt u erop vertrouwen dat uw dak in een optimale staat verkeerd.

Laat uw dak eens controleren – Dakdekkersbedrijf Rosmalen

Als u liever niet direct een onderhoudscontract aangaat met deze dakdekker uit Rosmalen maar wel eens wilt weten hoe uw dak ervoor staat, kunt u een gratis dakinspectie door Dakgroep Zuid laten uitvoeren. Uw dak wordt dan grondig bekeken en eventuele schades worden aan u gemeld. Uiteraard kunnen wij deze direct voor u repareren.

Ook uw schoorsteen repareren wij als dat nodig is

Heeft u geen schade maar wilt u uw dak laten renoveren of bijvoorbeeld uw schoorsteen laten renoveren? Ook deze klus pakt Dakgroep Zuid met beide handen voor u aan. Het kan namelijk zomaar zijn dat uw dakkapel gerenoveerd moet worden of dat er zich een vogelnest in uw schoorsteen bevind. In beide gevallen bent u op zoek naar een dakdekker uit Rosmalen en kan Dakgroep Zuid u op een professionele wijze helpen.

Neem contact met Dakgroep Zuid op!

Heeft u een klus aan uw dak? Neem dan contact op met Dakgroep Zuid om uw dak onder handen te laten nemen door een vakkundige en betrouwbare dakdekker uit Rosmalen.

Spoedhulp nodig?

Klik en bel direct!
 • 24/7 Service
 • Vakkundig
 • 10 Jaar garantie
 • Klantvriendelijk
 • Altijd snel ter plaatse

Onze vestigingen

Onze specialiteiten

 • Dak of Dakgootlekkage

  Dak of Dakgootlekkage

 • Nokvorsten

  Nokvorsten

 • Pannendak

  Pannendak

 • Schoorstenen

  Schoorstenen