Op zoek naar een dakdekker?

Dakdekker Helmond!

Dakdekker Helmond? Heeft u een daklekkage of heeft uw dak onderhoud nodig en woont u in de regio Helmond? Dan bent u bij Dakgroep Zuid aan het juiste adres. Wij zijn een dakdekker in de regio Helmond die ervoor zorgt dat uw dak schadevrij is. Daarom helpen wij u graag vanuit onze vestiging in Helmond met allerlei soorten werkzaamheden aan uw dak. Door onze jarenlange ervaring en voordelige prijzen zijn wij dé geschikte partner voor al uw dakreparaties in de regio Helmond.

Wilt u liever telefonisch contact met ons opnemen? Belt u ons dan via:  +31 (0)164 - 700245.

 • * velden zijn verplicht.


Onderhoud aan uw dak

Veel daken hebben na verloop van tijd onderhoud nodig. Dit kan op veel verschillende manieren het geval zijn. De ene keer heeft u te maken met een daklekkage, de andere keer liggen dakpannen los op uw dak. Het is dan goed om dit zo snel mogelijk te laten repareren. Wanneer u ervoor kiest om niets te doen kan de schade erger worden. Dit houdt tegelijkertijd in dat het u ook meer kosten op kan leveren. Daarom helpt Dakgroep Zuid u graag met het onderhoud van uw dak en eventuele reparaties. Wilt u een schade aan uw dak direct aan ons melden? Bel ons dan via:   +31 (0)492 - 700244 .


Elke schade repareren wij!

Schades of onderhoudswerkzaamheden aan daken zijn er in alle soorten en maten. Na een storm kan het voorkomen dat uw dakpannen niet meer goed liggen. Het kan ook zijn dat u last heeft gekregen van schimmel aan de binnenmuren. Geen enkele woningbezitter zit hier op te wachten. Daarom helpt Dakgroep Zuid u graag om deze schades te repareren. Onze vakkundige dakdekkers weten hoe ze uw dak moeten herstellen zodat u jaren geen last meer heeft van dit probleem.


Een gratis dakinspectie - Dakdekker Helmond

Bent u niet direct op zoek naar een dakdekker in de regio Helmond die uw dak komt reparen maar wilt u eerst weten hoe uw dak ervoor staat? Dan kunt u bij Dakgroep Zuid een gratis dakinspectie aanvragen. Tijdens een dakinspectie wordt uw dak grondig bekeken. Daarnaast nemen we direct eventuele schades voor u op. Het grote voordeel hieraan is dat u het probleem meteen kunt oppakken. Hiermee voorkomt u dat de schade uiteindelijk veel groter zal worden en u meer geld kwijt bent aan de reparatie.


Onderhoudscontract

Naast een gratis dakinspectie kunnen wij ook een onderhoudscontract met u aangaan. Een onderhoudscontract houdt in dat wij één of twee keer per jaar uw dak bekijken. Wij zullen uw dak dan controleren op alle punten die belangrijk zijn. Eventuele schades kunnen wij gemakkelijk voor u repareren. Hierdoor zorgen we ervoor dat erger voorkomen wordt. Daarnaast reinigen wij uw dakgoot direct tijdens een onderhoudsbeurt van uw dak. Zo blijft uw dak in een goede staat! Wilt u dat wij meer dan één of twee keer per jaar uw dak onderhouden? Als u dit aangeeft kunnen wij samen met u afspreken hoe vaak wij per jaar bij u langskomen.


Neem eens contact met ons op

Bent u op zoek naar een dakdekker uit Helmond? Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij leggen graag aan u uit wat wij voor u kunnen betekenen. Heeft u een schade aan uw dak en wilt u eens informeren hoeveel het kost om dit door ons te laten repareren? Ook dan kunt u op onze website eenvoudig een offerte aanvragen.

Spoedhulp nodig?

Klik en bel direct!
 • 24/7 Service
 • Vakkundig
 • 10 Jaar garantie
 • Klantvriendelijk
 • Altijd snel ter plaatse

Onze vestigingen

Onze specialiteiten

 • Dak of Dakgootlekkage

  Dak of Dakgootlekkage

 • Nokvorsten

  Nokvorsten

 • Pannendak

  Pannendak

 • Schoorstenen

  Schoorstenen