Heeft u vogels onder dakpannen?

Vogels onder dakpannen

Heeft u last van vogels onder dakpannen of in de dakgoot van uw dak? Dan hebben deze vogels er mogelijk een nest gemaakt, omdat ze het daar lekker warm vinden. Voor vogels bieden de dakpannen een veilige plek om hun nest te bouwen dat is voor de vogels fijn, maar voor u niet. Deze vogels kunnen uw dak beschadigen, het is dan ook belangrijk om direct actie te ondernemen. Dakgroep Zuid is de specialist op het gebied van daken en voorkomt dat de vogels onder dakpannen gaan zitten.

Bel 073-2032451 Contact opnemen

De schade die vogels aan kunnen brengen

Het lijkt in eerste instantie onschuldig, wanneer vogels zich onder uw dakpannen nestelen. Maar zo’n nestje zit vol insecten en ongedierte. Deze insecten kunnen via deze vogelnestjes makkelijk in uw huis terecht komen. Ook de vogels onder uw dakpannen kunnen schade aanrichten, ze kunnen de isolatie wegpikken en zich op het dakbeschot van het hout nestelen. Het is dus zaak om direct actie te ondernemen wanneer u erachter komt dat er vogels onder dakpannen zitten. Als de nesten langer onder uw dakpannen zitten, krijgen ze meer tijd om uw dak te beschadigen, waardoor de reparatiekosten oplopen.

 

Voorkom vogels onder uw dakpannen

Het verjagen van vogels uit hun nest is een lastige klus, daarom kunt u beter proberen te voorkomen dat de vogels zich onder de dakpannen nestelen. Dakgroep Zuid is de specialist op het gebied van daken. We zorgen dat de vogels zich niet onder uw dakpannen nestelen. We doen dit door de gehele eerste rij pannen te verwijderen. Hierna halen we alle nesten, rommel en het ongedierte weg. Wanneer het nodig is, impregneren we het houtwerk en doden de schimmels zodat het houtwerk niet meer verslechtert. Als laatste worden de vogelprofielen op de eerste panlat geplaatst. Deze vogelprofielen hebben uitsteeksels waar de dakpannen overheen vallen, hierdoor moeten de vogels de dakpannen optillen om eronder te komen. De vogelwering heeft ook als voordeel dat opspattend water vanuit de dakgoot, niet meer op uw dakbeschot terecht komt. Houtrot wordt hierdoor voorkomen en verlengt de levensduur van uw dak.

 

Laat u Dakgroep Zuid uw dak beschermen tegen vogels?

Voor bescherming van uw daken tegen vogels, bent u bij Dakgroep Zuid aan het juiste adres. Dus wanneer u vogels onder dakpannen heeft, kunt u contact met ons opnemen. We hebben verschillende vestigingen door heel Brabant en Limburg. U vindt de contactgegevens van al onze vestigingen op de contactpagina. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor spoedreparaties of. U kunt dus elk gewenst moment van de dag contact met ons opnemen. Wilt u uw dak beschermen tegen de vogels? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen door onderstaand contactformulier in te vullen. We nemen dan binnen 1 werkdag contact met u op. Wilt u liever direct met ons in contact komen? Neem dan telefonisch contact met ons op!

 • * velden zijn verplicht.

Dakdekker nodig?

Neem contact op!
 • 24/7 Service
 • Vakkundig
 • 10 Jaar garantie
 • Klantvriendelijk
 • Altijd snel ter plaatse

Onze vestigingen

Met spoed een dakdekker nodig? Neem contact op met een van onze lokale vestigingen. De dakdekkers van Dakgroep Zuid zijn 24/7 bereikbaar en snel ter plaatse.

Onze specialiteiten

 • Dak of Dakgootlekkage

  Dak of Dakgootlekkage

 • Nokvorsten

  Nokvorsten

 • Pannendak

  Pannendak

 • Schoorstenen

  Schoorstenen