Op zoek naar een dakdekker?

Dakdekker Weert

Dakdekker Weert? Door de jaren heen krijgt uw dak te maken met allerlei weersituaties waardoor uw dak vatbaarder raakt voor schades. Daarnaast moeten bepaalde punten van uw dak gerenoveerd worden. In beide gevallen bent u op zoek naar een dakdekker uit Weert en omgeving die deze klus voor u professioneel kan aanpakken. Bij dakdekkersbedrijf Dakgroep Zuid begrijpen wij dat het woningbezitters op zoek zijn naar een klantvriendelijke dakdekker die tegelijkertijd betrouwbaar is. Daarom zijn dit belangrijke speerpunten tijdens onze werkzaamheden. Op deze pagina geven wij u meer informatie over wat deze dakdekker uit Weert allemaal voor u kan betekenen.

Bel 073-2032270 Offerte aanvragen

Wilt u liever telefonisch contact met ons opnemen? Belt u ons dan via:  0164 - 700245.

Voorkom schade en vraag een gratis dakinspectie aan - Dakdekker Weert

Sommige schades kunt u zelf niet met het blote oog zien. Dit komt doordat het bijvoorbeeld een beginnende lekkage kan zijn of een dakpan die los zit. Deze schades kunnen zich wel uitbreiden en later voor problemen zorgen. Daarom biedt deze dakdekker uit Weert u een gratis dakinspectie aan. Tijdens een gratis dakinspectie wordt uw dak gecontroleerd op allerlei punten die van belang zijn om uw dak in een goede staat te houden. Daarnaast kunnen wij eventuele schades voor u repareren. Indien gewenst stellen wij vrijblijvend een eerlijke offerte voor u op.

Wilt u zeker weten dat wij regelmatig bij u langskomen?

Wilt u liever dat wij meerdere malen per jaar bij u langskomen? Dan kunt u met dakdekkersbedrijf Dakgroep Zuid een onderhoudscontract aangaan. Wij komen dan minimaal één of twee keer per jaar bij u langs. Indien u wilt dat wij vaker langskomen is dit geen probleem. Uw dak wordt ook in dit geval op allerlei belangrijke punten gecontroleerd en onderhouden. Door uw dak goed te laten onderhouden verlengt u de levensduur van uw dak.

Uw dakkapel onderhouden?

Naast schade aan uw dak kan ook uw dakkapel toe zijn aan een reparatie of renovatie. Ook in dit geval bent u bij Dakgroep Zuid aan het juiste adres. Het kan namelijk zomaar zijn dat het loodwerk van uw dakkapel begint te scheuren of los gaat zitten. Als dit het geval is, kan het gebeuren dat er tijdens een regenbui lekkage ontstaat. Om ergere schade te voorkomen kunt u het beste direct contact met ons opnemen, dan komen wij zo snel mogelijk bij u langs op uw dakkapel op vakkundige wijze te repareren. Ook wanneer u bijvoorbeeld aan een ander onderdeel van uw dak zoals de schoorsteen schade heeft, kan Dakgroep Zuid dit voor u verhelpen.

Neem eens contact met ons op!

Wilt u weten welke mogelijkheden wij als dakdekker uit Weert voor hebben? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om te bekijken welke mogelijkheden wij voor uw dak hebben. Daarnaast kunnen wij altijd een vrijblijvende offerte voor u opstellen. Vanuit onze vestiging in Weert zorgen wij er als dakdekker graag voor dat uw dak weer in een goede staat verkeert.

 • * velden zijn verplicht.

Dakdekker nodig?

Klik en bel direct!
 • 24/7 Service
 • Vakkundig
 • 10 Jaar garantie
 • Klantvriendelijk
 • Altijd snel ter plaatse

Onze vestigingen

Onze specialiteiten

 • Dak of Dakgootlekkage

  Dak of Dakgootlekkage

 • Nokvorsten

  Nokvorsten

 • Pannendak

  Pannendak

 • Schoorstenen

  Schoorstenen