Op zoek naar een dakdekker?

Dakdekker Venlo!

Dakdekker Venlo? Bent u op zoek naar een dakdekker uit Venlo die uw dak op professionele en vakkundige wijze kan repareren of onderhouden? Dan zit u bij Dakgroep Zuid goed! Vele huishoudens in Venlo en omgeving voorzien wij van een dak dat in een goede staat verkeerd. Op deze pagina geven wij u meer informatie over de mogelijkheden die er zijn bij Dakgroep Zuid / dakdekker Venlo en hoe onze werkwijze eruitziet. Wilt u liever direct contact opnemen met onze vestiging in Venlo? Dan kunt u bellen naar: +31 (0)77 - 2086001.

 • * velden zijn verplicht.

De oorzaken van schade aan uw dak - Dakdekker Venlo

Veel mensen vragen zich af hoe schade aan hun dak kan ontstaan. Dit kan meerdere oorzaken hebben. Vaak krijgen daken te maken met slijtage. Zo zit er bijvoorbeeld op een dakgoot een slijtlaag. Doordat deze slijtlaag te maken krijgt met regen, wind en bijvoorbeeld vogelpoep gaat deze slijtlaag naar verloop van tijd slijten. Hierdoor kunnen er beginnende lekkages ontstaan aan uw dak. Daarnaast kan regen en wind een directe oorzaak zijn voor bijvoorbeeld loszittende dakpannen.

Wacht niet te lang met een reparatie aan uw dak

Als uw dakschade heeft opgelopen is het goed om hier direct wat aan te doen. Vaak kiezen huishoudens ervoor om niks aan het (beginnende) probleem te doen. Wanneer u hiervoor kiest kan het zijn dat de schade veel groter zal worden. Als een schade groter wordt betekent dit ook dat er veel meer werk verricht moet worden om de schade te repareren. Hierdoor bent u veel meer geld kwijt aan de reparatie dan wanneer u ervoor had gekozen om direct actie te ondernemen. Wij adviseren u daarom altijd direct contact met ons op te nemen zodat wij de schade aan uw dak in de beginfase nog kunnen repareren. Dit scheelt u een hoop geld!

Uw dak regelmatig laten controleren door Dakgroep Zuid

Ondanks dat het verstandig is om zo snel mogelijk contact op te nemen met deze dakdekker uit Venlo wanneer u een beginnende schade heeft, kunt u niet iedere schade zelf opmerken. Daarom biedt Dakgroep Zuid u de mogelijkheid aan om een onderhoudscontract met ons aan te gaan. Wanneer u een onderhoudscontract met ons bent aangegaan komen wij één of twee keer per jaar uw dak controleren op belangrijke punten. Hierdoor kunnen wij beginnende schades in een vroeg stadium voor u repareren. Daarnaast reinigen wij uw dakgoot en voorkomen wij dat u verstopte afvoerbuizen heeft.

Een gratis dakinspectie

Wilt u geen onderhoudscontract maar wilt u wel dat er een dakdekker uit Venlo naar uw dak komt kijken? Dan kunt u bij Dakgroep Zuid terecht voor een gratis dakinspectie. Uw dak wordt dan op een aantal belangrijke punten gecontroleerd. Indien wij schades tegenkomen en u deze wilt laten repareren kunnen wij voor u een heldere offerte opstellen. Als u akkoord gaat dan gaan wij zo snel mogelijk aan de slag met uw dak en zorgen we ervoor dat deze weer in perfecte staat verkeerd.

Heldere afspraken

Als u ervoor kiest om uw dakreparatie te laten uitvoeren door Dakgroep Zuid, kiest u voor een dakdekker uit Venlo die duidelijke afspraken met u maakt. Daarnaast bieden wij u 24/7 service en zijn wij een VCA gediplomeerd bedrijf. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw dak vakkundig en betrouwbaar repareren. Zodat uw dak weer een lange tijd mee kan!

Neem contact met ons op - Dakdekker Venlo

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten? Neem dan contact met ons op per telefoon of via onze contactpagina!

Spoedhulp nodig?

Klik en bel direct!
 • 24/7 Service
 • Vakkundig
 • 10 Jaar garantie
 • Klantvriendelijk
 • Altijd snel ter plaatse

Onze vestigingen

Onze specialiteiten

 • Dak of Dakgootlekkage

  Dak of Dakgootlekkage

 • Nokvorsten

  Nokvorsten

 • Pannendak

  Pannendak

 • Schoorstenen

  Schoorstenen