Op zoek naar een dakdekker?

Dakdekker Sittard

Dakdekker Sittard? Bent u op zoek naar betrouwbare dakdekker uit Sittard? Dan zit u goed bij Dakgroep Zuid. Vanuit onze vestiging in Sittard helpen wij al jarenlang vele woningbezitters aan een schadevrij dak. Daarnaast kunnen wij ook uw dak bedekken en renoveren. Bent u benieuwd naar wat wij allemaal voor uw dak kunnen betekenen en wat de voordelen zijn van Dakgroep Zuid / Dakdekker Sittard? Leest u dan snel verder!

Bel 073-2032270 Offerte aanvragen

 Heeft u schade aan uw dak en heeft dit spoed? Dan kunt u ons direct bereiken via: +31 (0)46 -2021179.

 • * velden zijn verplicht.

Laat schades aan uw dak zo snel mogelijk repareren

Ieder dak is vatbaar voor diverse schades, dit komt onder andere doordat een dak met veel verschillende weersituaties te maken krijgt. Zo kunnen er lekkages aan uw dak ontstaan of dakpannen op uw dak loszitten. In veel gevallen is het verstandig om zo snel mogelijk contact op te nemen met Dakgroep Zuid / Dakdekker Sittard. Hoe langer u namelijk wacht met het laten reparen van de schades, des te groter zullen de schades zullen worden. Wacht daarom niet te lang met het laten repareren van schades.

Wat bekijkt dakdekkersbedrijf Dakgroep Zuid allemaal tijdens een gratis dakinspectie?

Het kan ook zijn dat u schades zelf niet opmerkt. Zonder dat u het weet is er vaak een beginnende schade die zich alleen maar uitbreidt. In dit geval kunt u actie ondernemen door een gratis dakinspectie te laten uitvoeren door Dakgroep Zuid. Tijdens een gratis dakinspectie wordt u dak onder andere op de volgende zaken grondig gecontroleerd:

 • Loszittende dakpannen, deze kunnen uiteindelijk zorgen voor lekkages

< >De staat van het houtwerk of isolatiemateriaalBinnenmuren en plafond controleren op vocht of schimmelSchade door algen of mos op uw pannen of dakbedekkingLosliggende of gebroken nokvorsten waardoor lekkage kan ontstaan

Indien gewenst kunnen wij een offerte voor u opstellen om eventuele schades voor u te repareren.

De voordelen van een onderhoudscontract – Dakdekker Sittard

Wilt u liever dat dakdekkersbedrijf Dakgroep Zuid op regelmatige basis uw dak komt bekijken en onderhouden? Dan kunt u ervoor kiezen om een onderhoudscontract af te sluiten bij Dakgroep Zuid. Als u een onderhoudscontract heeft afgesloten bij Dakgroep Zuid komen wij één of twee keer per jaar  uw dak onderhouden en controleren op allerlei belangrijke punten. Daarnaast kunnen wij beginnende schades direct voor u repareren. Wilt u liever dat wij vaker dan één of twee keer per jaar bij u langskomen? Dan kunt u dit altijd bij ons aangeven.

De voordelen van Dakgroep Zuid – Dakdekkersbedrijf in Sittard

Dakgroep Zuid is een dakdekker uit Sittard waar klantvriendelijkheid centraal staat. Daarnaast gaan wij op uw dak altijd vakkundig te werk en geven wij u 10 jaar garantie. Doordat wij in vele plaatsen een vestiging hebben zijn we in een groot gedeelte van Nederland werkzaam en altijd snel ter plaatse. Bent u dus op zoek naar een dakdekker maar niet woonachtig in de omgeving van Sittard? Ook dan bent u bij Dakgroep Zuid aan het juiste adres.

Neem contact met ons op voor uw reparatie of renovatie

Wilt u Dakgroep Zuid inschakelen voor een reparatie of renovatie aan uw dak? Neemt u dan contact met ons op via ons contactformulier of per telefoon. Wij zullen dan zo snel mogelijk uw dak komen repareren of renoveren.

Dakdekker nodig?

Klik en bel direct!
 • 24/7 Service
 • Vakkundig
 • 10 Jaar garantie
 • Klantvriendelijk
 • Altijd snel ter plaatse

Onze vestigingen

Onze specialiteiten

 • Dak of Dakgootlekkage

  Dak of Dakgootlekkage

 • Nokvorsten

  Nokvorsten

 • Pannendak

  Pannendak

 • Schoorstenen

  Schoorstenen