Op zoek naar een dakdekker?

Dakdekker Roosendaal!

Op zoek naar een dakdekker in Roosendaal? Dakgroep Zuid / dakdekker Roosendaal helpt u verder bij reparatie of onderhoud aan uw dak.

Er kunnen verschillende situaties ontstaan waarbij uw dak gerepareerd of onderhouden moet worden. Het is dan handig wanneer u een dakdekker uit uw regio heeft die u op een vakkundige manier kunt helpen. Bent u dus woonachtig in Roosendaal en op zoek naar een dakdekker? Dakgroep Zuid helpt u graag wanneer u een reparatieklus heeft aan uw dak of wanneer u onderhoudt nodig heeft. Wij helpen al jarenlang vele huishoudens in Roosendaal met hun klus aan het dak. Op deze pagina geven wij u meer informatie over de mogelijkheden die Dakgroep Zuid voor u heeft.

Wilt u liever telefonisch contact met ons opnemen? Belt u ons dan via:  +31 (0)164 - 700245 .

 • * velden zijn verplicht.

Vakkundige reparatie - Dakdekker Roosendaal

Een dak is erg vatbaar voor schades omdat deze erg veel te verduren krijgt in de loop der jaren. Wind, regen en storm zijn oorzaken die helaas veel schade aan een dak kunnen aanbrengen. Hierdoor kunnen er dakpannen los gaan zitten, lekkages ontstaan en schoorstenen verstopt raken. Dakgroep Zuid kent deze schades en repareert deze op een vakkundige manier voor u. Door onze jarenlange ervaring zijn wij de dakdekker uit Roosendaal die ervoor zorgt dat uw dak weer in een goede staat is en uw dak weer een tijd vooruit kan.

Onderneem zo snel mogelijk actie

Vaak wordt er getwijfeld of een dakschade heeft. Het kan namelijk zomaar zijn dat u een kleine of beginnende schade aan uw dak heeft, maar dat het niet de moeite waard lijkt om dit meteen te laten repareren. Dit kan bijvoorbeeld een beginnende lekkage zijn of een dakpan die los op uw dak zit. Het is dan goed om direct actie te ondernemen. Wanneer u besluit om niets te doen kan de schade vele malen erger worden. Dit houdt tegelijkertijd in dat dit extra kosten met zich mee brengt omdat er veel meer gedaan moet worden om de schade te repareren. Neem dus altijd op tijd contact op met ons (dakdekker Roosendaal) zodat de schade zo snel mogelijk gerepareerd kan worden.

De status van uw dak laten nakijken

Wilt u weten of er bijvoorbeeld een beginnende lekkage op uw dak zit? Dan kunt u bij Dakgroep Zuid terecht voor een gratis dakinspectie. Bij een gratis dakinspectie worden alle belangrijke facetten van een dak grondig bekeken. Wanneer wij zaken tegenkomen die gerepareerd moeten worden, zullen we deze aan u voorleggen. Indien gewenst kunnen wij een vrijblijvende offerte voor u opstellen. Wanneer u hiermee akkoord gaat zorgen wij er zo snel mogelijk voor dat uw dak gerepareerd wordt!  

Onderhoudscontract

Heeft u dak vaker te maken met schade? Of wilt u dat uw dak regelmatig gecontroleerd wordt? Dan kan Dakgroep Zuid u een onderhoudscontract aanbieden. Dakgroep Zuid, een dakdekker uit Roosendaal, komt dan regelmatig (één of twee keer per jaar) uw dak nauwkeurig bekijken op belangrijke punten. Daarnaast reinigen wij bijvoorbeeld uw dakgoot en zorgen wij ervoor dat waterafvoerbuizen niet verstopt raken. Met een onderhoudscontract kunt u de levensduur van uw dak aanzienlijk verbeteren.

Neem eens contact met ons op - Dakdekker Roosendaal

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Dakgroep Zuid? Of woont u in Roosendaal en heeft u een dakdekker nodig die een lekkage komt repareren op uw dak? Dakgroep Zuid helpt u graag! Via ons contactformulier kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Wilt u liever direct zelf bellen? U kunt onze dakdekker vestiging in Roosendaal eenvoudig bereiken via: +31 (0)165 - 201089

Spoedhulp nodig?

Klik en bel direct!
 • 24/7 Service
 • Vakkundig
 • 10 Jaar garantie
 • Klantvriendelijk
 • Altijd snel ter plaatse

Onze vestigingen

Onze specialiteiten

 • Dak of Dakgootlekkage

  Dak of Dakgootlekkage

 • Nokvorsten

  Nokvorsten

 • Pannendak

  Pannendak

 • Schoorstenen

  Schoorstenen