Op zoek naar een dakdekker?

Dakdekker Oss!

Dakdekker Oss? Bent u op zoek naar een dakdekker uit Oss? Vanuit onze vestiging in Oss repareren en onderhouden wij vele daken in de regio Oss. Doordat wij al jarenlang als dakdekker actief zijn hebben wij al vele daken onderhouden en gerepareerd zodat deze in een goede staat zijn. Op deze pagina geven wij u meer informatie over de mogelijkheden die wij als dakdekker hebben. Leest u daarom snel verder.

Wilt u direct ons bereiken voor een dakreparatie of onderhoudsklus? Neem dan direct contact op met +31 (0)412 - 250004. – Dakgroep Zuid dakdekker Oss.

 • * velden zijn verplicht.

Vakkundige reparaties

Er kunnen veel verschillende schades ontstaan aan daken, hierbij kunt u denken aan lekkages en bijvoorbeeld loszittende dakpannen. Het is raadzaam om deze schades zo snel mogelijk te laten repareren. Wanneer deze schades namelijk blijven zitten worden ze al snel erger. Hoe langer u dus wacht om de schade aan het dak te repareren, hoe meer kosten dit met zich mee zal brengen. Dakgroep Zuid verhelpt deze problemen graag voor u en repareert uw dak op vakkundige wijze.

Wilt u de status van uw dak weten?

Als u twijfelt over uw dak of u wilt weten wat de staat van uw dak is bieden wij u een gratis dakinspectie aan. Tijdens een gratis inspectie bekijken wij van Dakgroep Zuid alle onderdelen van uw dak die belangrijk zijn. Nadat wij een dakinspectie hebben uitgevoerd kunnen wij indien gewenst een vrijblijvende offerte voor u opstellen. 

De voordelen van een onderhoudscontract

Heeft u liever dat wij standaard één of twee keer per jaar uw dak nakijken en onderhouden? Dan kunt u bij Dakgroep Zuid een onderhoudscontract met ons aangaan. Tijdens een onderhoudsbeurt reinigen wij uw dak en repareren wij schades. Het grote voordeel hieraan is dat we beginnende schades direct voor u kunnen repareren en dus kunnen voorkomen dat deze erger zullen worden. Zo blijft uw dak altijd in een goede staat verkeren.

Schade aan uw schoorsteen

Ook wanneer u schade of verstopping aan uw schoorsteen heeft repareert Dakgroep Zuid deze vakkundig voor u. Het kan namelijk zomaar zijn dat u een vogelnest heeft in uw schoorsteen of dat uw schoorsteen gerenoveerd moet worden. Ook bij een schoorsteen is het goed om deze één keer per jaar na te laten kijken. Hiermee voorkomt u dat er verstoppingen en dergelijke optreden in uw schoorsteen.

De voordelen van Dakgroep Zuid - Dakdekker Oss

Bij Dakgroep Zuid ontvangt u 10 jaar garantie op onze producten en kunt u ervan uitgaan dat wij vakkundig en betrouwbaar werk afleveren. Daarnaast zijn wij een VCA gecertificeerde onderneming. Bent u op zoek naar een dakdekker uit Oss die heldere afspraken met u maakt en voordelige prijzen hanteert? Neem dan eens contact met Dakgroep Zuid op.

Meer weten? - Dakdekker Oss

Wilt u meer informatie of bijvoorbeeld een dakinspectie laten uitvoeren op uw dak? Neem dan met ons contact op via onze contactpagina. Wij zullen daarna zo snel mogelijk contact met u opnemen om een afspraak met u in te plannen.

 

Spoedhulp nodig?

Klik en bel direct!
 • 24/7 Service
 • Vakkundig
 • 10 Jaar garantie
 • Klantvriendelijk
 • Altijd snel ter plaatse

Onze vestigingen

Onze specialiteiten

 • Dak of Dakgootlekkage

  Dak of Dakgootlekkage

 • Nokvorsten

  Nokvorsten

 • Pannendak

  Pannendak

 • Schoorstenen

  Schoorstenen