Op zoek naar een dakdekker?

Dakdekker Breda!

Dakdekker Breda? Bent u op zoek naar een dakdekker uit de regio Breda? Dan zit u goed bij Dakgroep Zuid. Vanuit onze vestiging in Breda helpen wij al jarenlang vele huishoudens met allerlei zaken omtrent het dak. Als u onze vestiging direct wilt bereiken kunt u ons tijdens kantooruren bellen via:  +31 (0)76 - 7002395 . Doordat wij dichtbij u in de buurt zitten kunnen wij snel ter plaatse zijn en direct (dringende) schades voor u oplossen! Op deze pagina geven wij u meer informatie over de mogelijkheden die wij als Dakdekker uit Breda voor u hebben. 

 • * velden zijn verplicht.


Het dak is een belangrijk onderdeel van uw huis

Het dak van een woning is een belangrijk onderdeel van het huis. Het zorgt er immers voor dat onze woningen overdekt zijn. Een dak is een onderdeel van ons huis dat in de loop der jaren veel te verduren krijgt. Veel woningbezitters kunnen de eventueel opgelopen schade zelf niet repareren en zijn daarom bijvoorbeeld naar een dakdekker in de regio Breda op zoek. Als u op zoek bent naar een dakdekker uit de regio Breda, bent u bij Dakgroep Zuid aan het juiste adres. Wij verhelpen de problemen die u heeft aan uw dak vakkundig.


Laat eens een gratis dakinspectie uitvoeren - Dakdekker Breda

Een schade aan uw dak kan op allerlei manieren voorkomen. Er zijn zichtbare en onzichtbare schades op een dak. Een dakpan die los zit of gebarsten is kunt u met het blote oog gemakkelijk opmerken. Beginnende lekkage herkennen wordt al een stuk lastiger. Daarom is het goed om uw dak eens te laten inspecteren door een vakkundige dakdekker uit Breda. Bij Dakgroep Zuid kunt u namelijk een gratis dakinspectie laten uitvoeren. Wij bekijken dan uw volledige dak en zullen eventuele schades voor u opnemen. Aan de hand hiervan kunnen wij een scherp voorstel maken.


Grijp zo snel mogelijk in bij een beginnende schade

Of u nu een bitumendak heeft of normale dakpannen op uw dak heeft zitten, elk dak is gevoelig voor schades. Als u een schade opmerkt is het goed om dit zo snel mogelijk te laten repareren. Voor daken geldt namelijk dat hoe langer u de schade laat zitten, des te groter de schade uiteindelijk zal worden. Laat daarom zo snel mogelijk een dakdekker uit de regio Breda bij u langs komen. Bij Dakgroep Zuid zorgen wij er altijd voor dat de reparatie vakkundig gerepareerd wordt. Om de kwaliteit van onze dakreparatie te waarborgen geven wij bij iedere reparatie tien jaar lang garantie.


Een vakkundig resultaat

Bij Dakgroep Zuid kunt u terecht voor allerlei reparaties aan uw dak of schoorsteen. Wanneer u de dakreparatie door ons laat uitvoeren ontvangt u vooraf een scherpe offerte. Hierdoor weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.


Onderhoudscontract

Naast een gratis dakinspectie kunnen wij ook een onderhoudscontract met u aangaan. Een onderhoudscontract houdt in dat wij één of twee keer per jaar uw dak bekijken. Wij zullen uw dak dan controleren op alle punten die belangrijk zijn. Eventuele schades kunnen wij gemakkelijk voor u repareren. Hierdoor zorgen we ervoor dat erger voorkomen wordt. Daarnaast reinigen wij uw dakgoot direct tijdens een onderhoudsbeurt van uw dak. Zo blijft uw dak in een goede staat! Wilt u dat wij meer dan één of twee keer per jaar uw dak onderhouden? Als u dit aangeeft kunnen wij samen met u afspreken hoe vaak wij per jaar bij u langskomen.


U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen

Woont u in de regio Breda en heeft u interesse in één van onze diensten? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die wij hebben als dakdekker uit Breda. Neem voor meer informatie of een scherpe offerte contact met ons op.

Spoedhulp nodig?

Klik en bel direct!
 • 24/7 Service
 • Vakkundig
 • 10 Jaar garantie
 • Klantvriendelijk
 • Altijd snel ter plaatse

Onze vestigingen

Onze specialiteiten

 • Dak of Dakgootlekkage

  Dak of Dakgootlekkage

 • Nokvorsten

  Nokvorsten

 • Pannendak

  Pannendak

 • Schoorstenen

  Schoorstenen